ENGASJERT: Sir Elton John er svært opptatt av arbeidet med å bekjempe og behandle AIDS. Her under «the 9th Annual Elton John AIDS Foundations An Enduring Vision»-arrangementet i New York i oktober 2010.   Foto: Stella Pictures
ENGASJERT: Sir Elton John er svært opptatt av arbeidet med å bekjempe og behandle AIDS. Her under «the 9th Annual Elton John AIDS Foundations An Enduring Vision»-arrangementet i New York i oktober 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg vil aldri glemme fødselen

Elton John og ektemannen viser frem sin nyfødte sønn for første gang...

Publisert
Se link til bilde av den nyfødte sønnen nederst i saken!

SEHER.NO: Den legendariske artisten sir Elton John (63) og filmprodusentmannen David Furnish (48) kunne i julen ta i mot sønnen Zachary Jackson Levon Furnish-John.

Paret viser frem den nyfødte sønnen og forteller om livet med et nytt spebarn i ukens nummer av Us Weekly. I intervjuet forteller Elton John åpenhjertig om hvordan det var å holde sønnen for første gang.

-Jeg har aldri følt noe som det i hele mitt liv. Den følelsen, gleden, varmen fra kroppen hans, pusten hans... Jeg vil aldri glemme den opplevelsen, sier John ifølge Us Magazine

Lille Zachary ble født av en surrogatmor, og det er musikklegenden selv som er sønnens biologiske far. Ifølge en kilde Huffington Post har snakket med ønsket John å videreføre sitt gudegitte musikktalent til et barn.

- Etter flere år med diskusjoner og grubling bestemte Elton og David seg for at det var Eltons sæd som skulle bli brukt, uttalte kilden.

John og Furnish har vært et par siden 1993, og i 2009 forsøkte de å adpotere den ukrainske gutten Lev (2), som er HIV-positiv. På grunn av sin alder og seksuelle legning fikk ikke John adoptere gutten.

Til tross for sin nyankomne sønn understreker paret at de ikke vil gi opp Lev og hans bror Artyom (4), ifølge Us Magazine.

Se bilde av parets sønn Zachary her


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her kaster hun klærne!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer