Kaley Cuoco:

- Jeg vil aldri gifte meg igjen

I høst skilte TV-stjernen seg for andre gang.

GIKK HVER TIL SITT: Kjærligheten tok slutt mellom Kaley Cuoco og mannen Karl Cook i fjor høst. Foto: Rachel Murray/Getty Images for Netflix/AFP/NTB
GIKK HVER TIL SITT: Kjærligheten tok slutt mellom Kaley Cuoco og mannen Karl Cook i fjor høst. Foto: Rachel Murray/Getty Images for Netflix/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Etter tre år som ektepar avslørte The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (36) i september at hun og ektemannen Karl Cook (31) skulle skilles.

«Til tross for dyp kjærlighet og respekt for hverandre, så har vi innsett at våre nåværende veier har tatt oss i ulike retninger», sa skuespilleren blant annet i en uttalelse til People den gangen.

Det kom også frem at det ikke fantes noe uvennskap mellom dem, og at de hadde tatt valget sammen gjennom en enorm respekt og omtanke for hverandre.

For Cuoco, som er kjent for sin rolle som «Penny» i TV-serien «The Big Bang Theory», har ikke kjærligheten bare vært enkel.

I september 2015 brøt hun nemlig med tennisspilleren Ryan Sweeting (34) etter kun 21 måneders ekteskap.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Bodde hver for seg

Nå avslører 34-åringen at hun har stått brud for aller siste gang. Et tredje bryllup kommer ikke på tale.

- Jeg kommer aldri til å gifte meg igjen, forteller hun til i et intervju med Glamour.

- Jeg vil gjerne ha et langt forhold eller partnerskap, men jeg kommer aldri til å gifte meg igjen. Absolutt ikke. Det kan du bokstavelig talt skrive på forsiden, utdyper hun.

Cuoco har tidligere innrømmet at hun at Cook hadde et ganske annerledes ekteskap enn mange andre. Sommeren 2019 kunne hun blant annet avsløre at de ikke bodde sammen.

- Vi har et veldig ukonvensjonelt ekteskap, der vi blant annet er ute og reiser hele tiden. Vi er ikke sammen hver dag, og personlig synes jeg det er viktig. Det fungerer bra for oss, fortalte hun til E! News.

BRUDD: Ex-profilene har gjort det slutt, og vi har tatt en prat med dem om hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

Hardt ut mot eksen

Mens bruddet mellom duoen skal være av det vennskapelige slaget, så var det langt mer turbulent mellom henne og eksmannen Sweeting.

Like før bryllupet med Cook i 2018, fortalte hun til Cosmopolitan at hun aldri hadde sett for seg å gå ned kirkegulvet igjen.

- Jeg trodde virkelig ikke at jeg skulle gifte meg igjen. Eksen min ødela ordet «ekteskap» for meg. Jeg giftet meg med en som forandret seg totalt. Den personen jeg endte opp med var ikke den samme som jeg møtte, sa hun og la til:

- Og jeg hadde ikke noe skyld i det - det hadde han. Jeg vet hvor mye jeg hadde å gi, og hvor mye jeg ønsket å motta tilbake.

LES OGSÅ: - Ble «pushet» til forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer