Kaley Cuoco:

- Jeg vil aldri gifte meg igjen

I høst skilte TV-stjernen seg for andre gang.

GIKK HVER TIL SITT: Kjærligheten tok slutt mellom Kaley Cuoco og mannen Karl Cook i fjor høst. Foto: Rachel Murray/Getty Images for Netflix/AFP/NTB
GIKK HVER TIL SITT: Kjærligheten tok slutt mellom Kaley Cuoco og mannen Karl Cook i fjor høst. Foto: Rachel Murray/Getty Images for Netflix/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Etter tre år som ektepar avslørte The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (36) i september at hun og ektemannen Karl Cook (31) skulle skilles.

«Til tross for dyp kjærlighet og respekt for hverandre, så har vi innsett at våre nåværende veier har tatt oss i ulike retninger», sa skuespilleren blant annet i en uttalelse til People den gangen.

Det kom også frem at det ikke fantes noe uvennskap mellom dem, og at de hadde tatt valget sammen gjennom en enorm respekt og omtanke for hverandre.

For Cuoco, som er kjent for sin rolle som «Penny» i TV-serien «The Big Bang Theory», har ikke kjærligheten bare vært enkel.

I september 2015 brøt hun nemlig med tennisspilleren Ryan Sweeting (34) etter kun 21 måneders ekteskap.

Bodde hver for seg

Nå avslører 34-åringen at hun har stått brud for aller siste gang. Et tredje bryllup kommer ikke på tale.

- Jeg kommer aldri til å gifte meg igjen, forteller hun til i et intervju med Glamour.

- Jeg vil gjerne ha et langt forhold eller partnerskap, men jeg kommer aldri til å gifte meg igjen. Absolutt ikke. Det kan du bokstavelig talt skrive på forsiden, utdyper hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.