Robin Johansson om knivstikkingen:

- Jeg vil aldri gå ut blant fulle mennesker igjen

24-åringen forteller at han er svært traumatisert etter den grove voldshendelsen.

MÅTTE OPERERE: Etter den dramatiske hendelsen natt til onsdag var Robin Johansson nødt til å operere både fingrene og håndleddet. Foto: Privat
MÅTTE OPERERE: Etter den dramatiske hendelsen natt til onsdag var Robin Johansson nødt til å operere både fingrene og håndleddet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Natt til onsdag ble svenske Robin Johansson (24) utsatt for enhvers største mareritt. 24-åringen skal ha blitt angrepet av maskerte gjerningsmenn og blitt knivstukket syv ganger.

Til Se og Hør forteller Robin at han var helt sikker på at han skulle dø etter angrepet.

- Det gikk så fort, så jeg rakk ikke tenke så mye, men jeg tenkte mest på å beskytte ansiktet, magen og hjertet mitt. Tankene begynte å komme da jeg la meg ned og folk rundt meg var i panikk. Da var jeg sikker på at jeg kom til å dø, forteller Robin.

På spørsmålet om han kan beskrive smerten og redselen han følte under angrepet, forteller han:

- I begynnelsen kjente jeg ingen smerte, ettersom jeg var i sjokk og alt gikk så fort. Men samtidig var jeg redd for at jeg skulle dø og derfor valgte jeg å blokkere kniven med hendene mine.

24-åringen, som selv fikk en voldsdom i Oslo tingrett for to år siden, forteller videre at han ble hentet av ambulanse for så å bli fraktet til sykehuset.

Robin måtte gjennomgå en operasjon på fingrene og håndleddet som følge av knivstikkingen, og forteller at han nå ligger hjemme og tar smertestillende mot de store smertene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer