SJOKKERTE: Mo'Nique sjokkerte Golden Globe-tilskuerne med sine hårete legger. Ifølge skuespillerinnen har hun sluttet å barbere seg. Foto: All Over Press
SJOKKERTE: Mo'Nique sjokkerte Golden Globe-tilskuerne med sine hårete legger. Ifølge skuespillerinnen har hun sluttet å barbere seg. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg vil aldri barbere leggene igjen

Skuespillerinnen nekter å bruke høvelen og snakker om sitt spesielle ekteskap.

SEHER.NO:  I januar skapte skuespillerinnen, talkshowverten og komikeren Mo'Nique Imes (42) sjokkbølger i Hollywood da hun dukket opp på prestisjefulle Golden Globe Awards med ekstremt hårete legger under sin lekre couture aftenkjole.

Flere medier spekulerte i om det hadde vært et uhell fra stjernens side, eller om hun rett og slett tok en «Julia Roberts» og lot være å fjerne hårene bevisst. 

I et ferskt intervju med tv-legenden Barbara Walter innrømmer imidlertid 42-åringen, som vant pris for beste kvinnelige birolle etter sin innsats i «Precious», at hun aldri har fjernet kroppshåret sitt. 

Årsaken er at hun rett og slett synes det er fryktelig ubehagelig, skriver Perez Hilton.  
 
- Jeg prøvde faktisk å barbere meg én gang, og det var så ukomfortabelt og smertefullt. Jeg sa at jeg aldri skulle gjøre det mot meg selv igjen. Jeg er 42 år og veldig hårete, lo hun. 
 
Skuespillerinnen, som er gift med skuespilleren Sidney Hicks, avslører også at ektemannen elsker hennes hårete kropp. 

- Han elsker hårete legger, og hvis Sid elsker hårete legger, så er det greit, sier hun.

Paret har nå vært gift i fire år, og har aldri lagt skjul på at de har et såkalt «åpent ekteskap».
 
- La meg si det på denne måten - jeg har aldri hatt sex utenfor mitt ekteskap med Sidney. Kan Sidney ha hatt sex utenfor sitt ekteskap med meg? Ja. Det er ikke å bryte avtalen vår. Det er ikke noe som ville fått oss til å si «pakk sakene dine, ekteskapet er over». Vi har vært bestevenner i over 25 år og vi vet hvem vi er. Jeg er trygg og sikker med min ektemann, forteller hun.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg lot håret vokse alle steder