FEM I FAMILIEN: Peter André og Jordan stortrives med ungeflokken sin, og vil gjerne ha flere barn. Men først vil Peter gjerne adoptere Harvey (t.h.) Foto: All Over Press
FEM I FAMILIEN: Peter André og Jordan stortrives med ungeflokken sin, og vil gjerne ha flere barn. Men først vil Peter gjerne adoptere Harvey (t.h.) Foto: All Over PressVis mer

- Jeg vil adoptere Harvey

"Årets pappa" vil ikke bare være stefar til Dwight Yorkes handicappede sønn.

SEHER.NO: Etter at de møttes under innspillingen av realityserien "I'm a Celebrity... Get me out of here" i 2004 har den australske popstjernen Peter André (35) og glamourmodellen Katie "Jordan" Price (33) fremstått som et av Storbritannias lykkeligste kjendispar.

Jordan og Pete har rukket å få to barn sammen - sønnen Junior (3) og datteren Princess Tiáamii (1). Men likevel er ikke lykken helt komplett for Pete. Nå ønsker han også å adoptere stesønnen Harvey (6).

Harvey er Jordans eldste sønn fra forholdet til den tidligere Manchester United-spissen Dwight Yorke. Pjokken er delvis blind og har vekstforstyrrelser.

- Jeg vil veldig gjerne adoptere Harvey. Hvis jeg fikk lov, ville jeg gjerne gjort det, forteller Pete til The Sun.

- Det er en stor prosess og ikke så lett. Det er noe jeg definitivt ville elske å få til i løpet av de neste par årene.

Men selv om Harvey på papiret ikke er Petes sønn ennå, er popstjernen selv ikke i tvil om hvem som er 6-åringens egentlige far.

- Han ER min sønn - han er min, sier han til The Sun.

Peter André ble i fjor kåret til "Årets pappa" av britiske mødre, og at han trives i papparollen er det liten tvil om. For selv om han skulle få adoptere Harvey etterhvert, ønsker han seg flere barn. "Rundt syv" er et mer passende antall barn, mener artisten.

- Jeg føler at vi bare er halvveis, og kanskje ikke det engang.

- Alle barna våre - selv om Harvey egentlig er seks - er i realiteten under fem, så når de er forbi det stadiet blir det lettere, avslører Peter André.

LES OGSÅ: - Barna ødela sexlivet