- Jeg vet mer om sminke enn andre menn

Lene Nystrøms ektemann og Aqua-kollega gir ikke bare råd om musikk i sitt nye TV-program.

SMINKER SEG: Søren Rasted har mye kunnskap om sminke, og deler den nå videre med deltagerne i et danskt talentprogram. Her er han sammen med kona Lene Nystrøm Foto: Se og Hør, Tore Skaar
SMINKER SEG: Søren Rasted har mye kunnskap om sminke, og deler den nå videre med deltagerne i et danskt talentprogram. Her er han sammen med kona Lene Nystrøm Foto: Se og Hør, Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søren Rasted (45) gjorde stor suksess sammen med Lene Nystrøm i Aqua. Nå er de to et ektepar og er aktuelle i hvert sitt talentprogram.

Hun er med i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», mens han er i danske «Popstars».

Som dommer i programmet gir han råd til deltagerne. Og det er spesielt ett felt Søren har mye kunnskap om.

- Jeg vet mer om sminke enn andre menn, forteller Søren Rasted til Kanal 5 i følge billedbladet.dk.

- Jeg har alltid hatt en stor drøm om å bli en stor sanger og låtskriver, og jeg laget intervju med meg selv da jeg var 11 år. Både på engelsk og dansk, fortsetter han.

FULL SMINKE: Her er Aqua fotografert i 2000. Bak står Rene Dif, i midten Claus Norreen og Søren, og foran står Lene. Alle har de sminke på. Foto: All Over
FULL SMINKE: Her er Aqua fotografert i 2000. Bak står Rene Dif, i midten Claus Norreen og Søren, og foran står Lene. Alle har de sminke på. Foto: All Over Vis mer

Saken fortsetter under bildene...

GJENOMBRUDDET: I 1997 slo Aqua igjennom for fullt. Foto: All Over
GJENOMBRUDDET: I 1997 slo Aqua igjennom for fullt. Foto: All Over Vis mer

- Jeg var ingen stor musiker

Søren har vært med på hundrevis av fotograferinger opp igjennom karrieren sin, og har alltid brukt sminke. Det må man nemlig som popstjerne, forteller han.

- Men når sannheten skal frem, var jeg ikke en stor musiker. Jeg fikk sparken fra et band da jeg var 20 år, og det var en stor nedtur for meg. Så da måtte jeg finne på noe annet å gjøre, sier han.

Som kjent ble han senere en del av Aqua, som hadde hitlåt etter hitlåt etter gjennombruddet med «Barbie Girl», og solgte svimlende 28 millioner album på verdensbasis.

Og selv om Søren stortrivdes med populariteten, hadde den også en ulempe.

- Når jeg for eksempel kom hjem til min mor og far, og mor spurte: Nå, hva gjorde du i forrige uke?  Da kunne jeg ikke svare at jeg hadde spilt for 20.000 mennesker og drukket øl med Bon Jovi på en strippebar, forteller Søren.

LES OGSÅ: - Vi var nære ved å skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer