<strong>700 GRAM:</strong> - Jo, det er jo mye. Men jeg har tøyelig hud, og vi måtte ha i så mye for å få dem slik jeg ville ha dem uten å måtte ta brystløft eller stramme på andre måter, sier Lena Charlotte Westby til Seher.no. Foto: Lina Hekkli/Seher.no
700 GRAM: - Jo, det er jo mye. Men jeg har tøyelig hud, og vi måtte ha i så mye for å få dem slik jeg ville ha dem uten å måtte ta brystløft eller stramme på andre måter, sier Lena Charlotte Westby til Seher.no. Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer

- Jeg vet jo at jeg er slank og ser bra ut

«Big Brother»-deltager Lena Charlotte Westby snakker ut om sine 700 gram - i hver pupp. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Lena Charlotte fra «Big Brother» nederst i saken!

STOCKHOLM (SEHER.NO): Denne helgen ble 16 norske kvinner og menn isolert på hvert sitt hotellrom i Stockholm. Og mandag kveld braker det løs. Da skal de nemlig låses inne på 400 kvadratmeter i en lagerhall i Årsta, rett utenfor den svenske hovedstaden.  

Seher.no er på plass i Stockholm, og har besøkt alle 16 på der de sitter med nervene i helspenn på sine hotellrom. En av dem er glamourmodellen Lena Charlotte Westby (24), som er svært spent før hun skal inn i «Big Brother»-huset.

- Det var vel egentlig det at jeg hadde lyst til å prøve noe veldig nytt, og å gjøre noe spennende som byr på noe jeg ikke har gjort før. Jeg vil by på meg selv, og vise hvem jeg er, sier elverumsjenta til Seher.no.

At den blide modellen byr på seg selv, finnes det liten tvil om. Til Seher.no forteller 24-åringen åpent ut om sin egen kropp, ikke minst det faktumet at hun har 700 gram silikon i hver pupp. Og det å bli filmet i dusjen under oppholdet i «Big Brother»-huset, det har hun få problemer med.

- Nå har jo jeg blitt vist lettkledd i både blader og sånn ellers, så det tror jeg ikke at blir noe problem. Og så blir man jo vant til kameraene da. Man legger ikke merke til det hele tiden, man har jo annet å tenke på. Det er jo helt normalt med kropp. Men det er vel kanskje blandede følelser hos dem som kjenner meg.

Westby er tilknyttet glamourmodel-byrået Showmodels, og legger ikke skjul på at hun er fornøyd med eget utseende.

- Når man gjør slike ting, så er det klart man er fornøyd med seg selv. Det må man være. Men jeg er jo som alle andre jenter, jeg har dårlige dager og er misfornøyd med ting selv om jeg stiller opp i et blad. Høyden min for eksempel. Men jeg vet jo det at jeg ser bra ut og at jeg er slank. Selv om jeg også har dårlige dager, mener den blide jenta.

- Hvorfor valgte du å få silikon i puppene?

- Jeg syntes at jeg hadde små pupper. Jeg var fokusert på at de skulle være litt rundere og fastere - det var de jo ikke, mente jeg. Det var vel egentlig derfor. Og så er det jo litt sånn at mye vil ha mer... Jeg var ikke så opptatt av størrelsen, men å få dem litt runde og faste. Nå er jeg fornøyd, det var ikke sånn at jeg skulle ha verdens største pupper. Men jeg synes pupper er fint.

- Men 700 gram... Er ikke det litt mye?

- Jo, det er jo mye. Men jeg har tøyelig hud, og vi måtte ha i så mye for å få dem slik jeg ville ha dem uten å måtte ta brystløft eller stramme på andre måter. Jeg sa jo ifra om at jeg ikke håpet det ville bli helt enormt, og at det skulle se skikkelig teit ut. Da sa de at det ikke ville være sånn, ettersom jeg ikke er en person som veier 50 kilo, sier Lena Charlotte Westby til Seher.no.

«Big Brother»-premieren ser du på TV 2 Bliss mandag klokka 21.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Raser ned i vekt før «Big Brother»  

Se video med Lena Charlotte fra «Big Brother» her:[obj:media:9919]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer