- Jeg vet jeg kommer til å dø

Philip Seymour Hoffman visste at heroinen ville ta livet av ham hvis han ikke klarte å bli nykter.

DU SER HAM PÅ KINO: Philip Seymour Hoffman er for tiden aktuell på norske kinoer i filmen "Hunger Games: Catching Fire". Foto: Supplied by LMK/All Over Press
DU SER HAM PÅ KINO: Philip Seymour Hoffman er for tiden aktuell på norske kinoer i filmen "Hunger Games: Catching Fire". Foto: Supplied by LMK/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Politiet er i full gang med etterforskningen rundt Oscar-vinneren Philip Seymour Hoffmans dødsfall.

Ifølge New York Post fant politiet 70 poser med heroin og 20 brukte sprøyter i den kritikerroste skuespillerens leilighet.

Allerede seks uker før dødsfallet skal Hoffman ha brukt store mengder heroin og fortalt venner at han fryktet han ville dø av en overdose, melder TMZ.com.

I desember sa skuespilleren sa at han hadde begynt å injisere heroin og at han ikke klarte å slutte. Han klarte kun å holde seg borte fra det livsfarlige stoffet noen få dager før han falt av vannvogna igjen.

Hoffman skal samtidig ha deltatt på AA-møter, men til hans store frustrasjon hjalp det ikke.

- I løpet av de seks siste ukene så han ofte ustelt og skitten ut. Da noen spurte ham om hvor ille det faktisk stod til med ham, svarte han: «Hvis jeg ikke slutter, så vet jeg at jeg kommer til å dø», skriver nettstedet.

I tillegg til å bruke heroin, skal «Capote»-stjernen også ha drukket store mengder alkohol noe som skal ha åpnet døren for å ta mange dårlige valg når det kom til heroinbruken hans.

Søndag ble han funnet død på sitt eget baderomsgulv med en sprøyte i armen - 46 år gammel.

LES OGSÅ: - Jeg er narkoman

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer