- Jeg vet jeg kommer til å dø

Philip Seymour Hoffman visste at heroinen ville ta livet av ham hvis han ikke klarte å bli nykter.

DU SER HAM PÅ KINO: Philip Seymour Hoffman er for tiden aktuell på norske kinoer i filmen "Hunger Games: Catching Fire". Foto: Supplied by LMK/All Over Press
DU SER HAM PÅ KINO: Philip Seymour Hoffman er for tiden aktuell på norske kinoer i filmen "Hunger Games: Catching Fire". Foto: Supplied by LMK/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Politiet er i full gang med etterforskningen rundt Oscar-vinneren Philip Seymour Hoffmans dødsfall.

Ifølge New York Post fant politiet 70 poser med heroin og 20 brukte sprøyter i den kritikerroste skuespillerens leilighet.

Allerede seks uker før dødsfallet skal Hoffman ha brukt store mengder heroin og fortalt venner at han fryktet han ville dø av en overdose, melder TMZ.com.

I desember sa skuespilleren sa at han hadde begynt å injisere heroin og at han ikke klarte å slutte. Han klarte kun å holde seg borte fra det livsfarlige stoffet noen få dager før han falt av vannvogna igjen.

Hoffman skal samtidig ha deltatt på AA-møter, men til hans store frustrasjon hjalp det ikke.

- I løpet av de seks siste ukene så han ofte ustelt og skitten ut. Da noen spurte ham om hvor ille det faktisk stod til med ham, svarte han: «Hvis jeg ikke slutter, så vet jeg at jeg kommer til å dø», skriver nettstedet.

I tillegg til å bruke heroin, skal «Capote»-stjernen også ha drukket store mengder alkohol noe som skal ha åpnet døren for å ta mange dårlige valg når det kom til heroinbruken hans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer