<strong>GRAVID:</strong> Einar Tørnquist er samboer med Linn Bjørnsen, og neste måned har hun termin. Her ankommer de komiprisen på Chat Noir sammen i 2013. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix&nbsp;
GRAVID: Einar Tørnquist er samboer med Linn Bjørnsen, og neste måned har hun termin. Her ankommer de komiprisen på Chat Noir sammen i 2013. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix  Vis mer

Einar Tørnquist Johansen:

- Jeg vet jeg blir en forutsigbar pappa

Einar Tørnquist gleder seg til å bli pappa for første gang om kort tid.

Publisert

(Seoghør.no): Einar Tørnquist Johansen (34) ble for alvor kjent for det norske folk da han fikk sitt eget talkshow «Tørnquist Show» i 2012.

Privat er han samboer med Linn Bjørnsen (27), og i mai venter de to sitt aller første barn. Det gleder Einar seg til, og avslører kjønnet til VG Helg.

<strong>FORELDRE:</strong> Om ikke lenge blir disse to foreldre for aller første gang. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
FORELDRE: Om ikke lenge blir disse to foreldre for aller første gang. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

- Det blir en jente. Jeg har et avslappet forhold til det å bli pappa. Jeg er ikke pappa nå, derfor er det ikke så lett å forholde seg til. Men jeg gleder meg veldig til hun skal komme i mai.

Einar sier til avisen at han prøver å støtte samboeren under svangerskapet, men at han egentlig tenker mer på det praktiske.

- Samboeren min liker å lese om babyer og se på barnetøy, mens jeg bare tenker praktisk. Sånn: Barnerommet er klart, alle stikkontakter er barnesikret, vi skal ha et sånt eller et sånt bilsete. Men jeg vet at jeg blir en konsekvent og forutsigbar far.

- Men ærlig talt, det lukter jo!

I fjor ble Einar intervjuet om samboerskapet i TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen».

Solveig Kloppen spurte ham nemlig om samboerskapet med kjæresten Linn Bjørnsen, og lurte på hvilke uvaner han måtte legge av seg da de to flyttet sammen. Tørnquist, som bodde fem år alene før han ble samboer, bestemte seg for å lette på sløret:

- Huff... Å bæsje med døra åpen er vel den verste, kanskje, røpte komikeren i episoden.

Barn og ektefelle ingen hindring

Men Kloppen, som er gift og har to barn, var tilsynelatende uenig i at det er nødvendig å lukke dodøren når man er flere i huset.

Klipp fra TV2-programmet «En kveld hos Kloppen»: Einar Tørnquist blir svært overrasket av Solveig Kloppen´s toalettvaner. Vis mer Vis mer

- Ja, er ikke det lov? For jeg mener at det er lov, svarte Kloppen innstendig til Tørnquists noe intime avsløring.

- Når det er folk hjemme hos deg? Unger og.. Kjartan og...? Nei! Men ærlig talt, det lukter jo! Folk kan gå rundt med kaffekoppen og ane fred og ingen fare, og så går de forbi eimen av Kloppen, sa Tørnquist med et smil.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>VIPPET AV PINNEN:</strong> Einar Tørnquist vet ikke helt hva han skal tro når Solveig Kloppen avslører toalettvanene sine i ukens «En kveld hos Kloppen» på TV 2. Foto: TV 2
VIPPET AV PINNEN: Einar Tørnquist vet ikke helt hva han skal tro når Solveig Kloppen avslører toalettvanene sine i ukens «En kveld hos Kloppen» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer

Fikk jobb etter fyllekuler med Harald Eia

Da Einar Tørnquist hadde premiere på programmet «Tørnquistklubben» på TV 2 i 2015 åpnet han seg om hvordan han fikk jobben.

- Det var noen fyllekuler på byen med Harald Eia der jeg showa litt. Da tror jeg Harald fikk øya opp for meg og tenkte: «Hvorfor ikke gi han trommisen en sjanse», forteller komikeren til Dagbladet.

Harald Eia bekreftet historien til avisen.

LES OGSÅ: Nå kan «Cæsar»-Junis spisestue bli din

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer