Petter Stordalen:

- Jeg vet ingenting

Hotellkongen fyller år tirsdag, og det eneste han vet om feiringen er at han må betale.

JUBILANT: Petter Stordalen fyller 60 år tirsdag. Her er han avbildet med kjæresten Märta Elander Wistén under åpningen av Sommerro Hotel. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
JUBILANT: Petter Stordalen fyller 60 år tirsdag. Her er han avbildet med kjæresten Märta Elander Wistén under åpningen av Sommerro Hotel. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag 29. november fyller hele Norges hotellkonge Petter Stordalen 60 år, og det går selvfølgelig ikke ubemerket hen.

Stordalen er kjent for å ikke spare på kruttet når han inviterer til fest, og hans egen bursdag er intet unntak.

60-årsfeiringen er det imidlertid barna, Emilie (30), Henrik (28) og Jakob (25) - samt kjæresten Märta Elander Wistén (32), som har kuppet.

Jubilanten selv har ingenting han skulle sagt når det kommer til festens planlegging, men regningen er det likevel han som blir sittende med.

Det skriver VG.

Petter Stordalens nye luksushotell på Solli plass er renovert i nært samarbeid med byantikvaren. Smijernsporten med hakekors fra trettitallet måtte de beholde. Reporter: Linn-Christin Marthiniussen / Video: Lars Eivind Bones Vis mer

Overfor avisen legger ikke milliardæren skjul på at han ikke er en stor fan av egen bursdag eller overraskelser, og trives best med å planlegge selv.

- Jeg vet at barna mine, Märta og Jan Fredrik Karlsen har organisert noe, men vet ikke hva. Jeg har fått beskjed om å stille i kveld. Utover det vet jeg ingenting, forteller han til VG.

Når han ikke vet noe om festen er det også vanskelig å anslå noe om den totale prisen, men at beløpet blir tappet fra hans bankkonto er han forberedt på.

- Ja, regningen er min. Jeg aner ikke hvor stor den blir eller hvor det blir – bare at jeg skal bli hentet.

LES OGSÅ: - Får skikkelig vondt inni meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer