- Jeg vet ikke så mye om kjærlighet

Taylor Swift snakker ut om sitt håpløse kjærlighetsliv.

SANGFUGL: Taylor Swift får ut frustrasjon over håpløse ekser via sangtekster. Foto: Stella Pictures
SANGFUGL: Taylor Swift får ut frustrasjon over håpløse ekser via sangtekster. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjærligheten er ikke lett.

Det har country-sangerinne Taylor Swift (22) smertelig fått erfare. Hun har i løpet av fire år vært sammen med kjendis-kjekkaser som John Mayer (34), Jake Gyllenhaal (31), Joe Jonas (23), Taylor Lautner (20), og nå sist Conor Kennedy (18).

Swift og Kennedy-klanens 18 år gamle familiemedlem Conor har datet siden sommeren, men nå skal de to ha gjort det slutt.

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

- Bruddet gikk rolig for seg, og skjedde for en liten stund siden, forteller en kilde nær paret til UsMagazine.

Selv forteller Swift om sitt trøblete kjærlighetsliv på talkshowet «Katie» med Katie Couric fredag kveld amerikansk tid.

- Jeg vet ikke hva det vil si å ha et normalt forhold med noen, selv om jeg prøver å forholde meg normart til situasjonen. Elske fra et normalt ståsted, leve et normalt liv. Men det er vanskelig når jeg har telelinsen rettet mot meg til en hver tid. Det viser seg at jeg egentlig ikke vet så mye om kjærligheten, forteller den søte sangerinnen åpenhjertig til Katie.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kanye West angrep Taylor Swift igjen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer