- Jeg vet ikke om jeg vil gifte meg igjen

Supermodellen Heidi Klum har mistet troen på ekteskap etter skillsmissen.

NAKEN OG MALT: Heidi la seg naken foran kameraet i en reklamekampanje fra mars, tidligere i år.  Foto: Fame Flynet
NAKEN OG MALT: Heidi la seg naken foran kameraet i en reklamekampanje fra mars, tidligere i år. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Heidi Klum (39) er for tiden dommer i motekonkurransen «Project Runway», og har iflere år vært en av verdens mest ettertraktete modeller.

Men etter at supermodellen som nylig kledde seg naken i en reklamekampanje for kosmetikkmerket Astor -  i januar søkte om skillsmisse fra sin andre ektemann, artisten Seal (49) tviler hun på om det blir noen flere bryllup.

- Jeg vet ikke om jeg vil gifte meg igjen. Selv om jeg virkelig syntes det var gøy. Jeg elsket de store eventyrbryllupene våre, som var familiens store fester. Men dessverre så fungerte de ikke, av en eller annen grunn, sier hun ifølge OK Magazine.

Klum og Seal - som har fire barn sammen - var gift fra 2005 til 2012 . Modellens første ekteskap - med stylisten Ric Pipino - varte i fem år, fra 1997 til 2002.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Stolt over at jeg aldri har gjort noe med kroppen min   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer