- Jeg vet ikke om jeg tør å få en baby til

Theas liv har blitt snudd på hodet etter at hun ble mamma til Norges første Paradise-baby.

NY ROLLE: Thea Bråten Christensen hevder livet er snudd på hodet etter at hun og «Paradise Hotel»-kollega Emil Løvstad for fem måneder siden blle foreldre til sønnen Nemo. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
NY ROLLE: Thea Bråten Christensen hevder livet er snudd på hodet etter at hun og «Paradise Hotel»-kollega Emil Løvstad for fem måneder siden blle foreldre til sønnen Nemo. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De to «Paradise Hotel»-deltagerne Thea Bråten Christensen (22) og Emil Løvstad skapte for fem måneder siden historie, da de ble det første paret fra den skandaleombruste TV-serien som fikk barn sammen.

- Babyen var vel ikke akkurat planlagt, men plutselig så kom han gitt, og jeg stortrives som mamma, sier Thea til Seher.no mens sønnen Nemo koser seg på fanget hennes.

22-åringen legger ikke skjul på at både hun og Emil har lagt om livet kraftig etter at de ble foreldre.

- Jeg er hjemme og Emil jobber. Man skal selvfølgelig prøve å unne seg litt tid for seg selv, men det er langt i fra noe «Paradise Hotel» hjemme i Lillestrøm, sier hun og ler.

Thea innrømmer at både fødselen og de første månedene etter at Nemo kom til verden, har gått langt enklere enn hun hadde trodd på forhånd.

- Keisersnittet gikk veldig greit, og heldigvis for meg er Nemo et skikkelig dovendyr, som sover hele natten og klokken åtte hver morgen. Jeg er veldig glad for at jeg ikke har noen søvnløse netter.

Så godt fornøyd er Thea med sovevanene til sin nye sønn, at hun er usikker på om hun tør å føde flere barn.

- Når man har fått en gutt så vil man jo ha en jente også, er det ikke sånn? Men helt ærlig så vet jeg ikke om jeg tør å få en til, siden han her så snill. Jeg er redd for at det skal bli en skrikerunge, sier hun med et smil.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Norges første Paradise-baby er født[obj:media:10094]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer