BLE PAFF: - Jeg vet ikke om jeg er rett mann for dette, sier en paff Eyvind Hellstrøm etter at han får høre Ruth Eriksens dramatiske historie. Foto: TV3
BLE PAFF: - Jeg vet ikke om jeg er rett mann for dette, sier en paff Eyvind Hellstrøm etter at han får høre Ruth Eriksens dramatiske historie. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg vet ikke om jeg er rett mann for dette

Møtet med Ruth fikk mesterkokken til å tvile på seg selv.

Publisert
SEHER.NO: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm er kjent for å ha klare meninger om det meste, men i torsdagens episode av «Hellstrøm rydder opp hjemme» blir han målløs i møtet med Sandnes-kvinnen Ruth Eriksen.

Ruth avslører nemlig overfor Hellstrøm at hun har bedt om hjelp, fordi hun ikke har orket å lage mat til seg selv eller andre etter at hennes 18 år gamle datter Ronja døde i en rideulykke i 2008.

- Jeg vet ikke om jeg er rett mann for dette, sier en paff Hellstrøm før han tar fatt på forsøket med å gå Ruth inspirasjonen tilbake.

- Rett å snakke om ulykken
Ruth sier til Seher.no at hun ikke var i tvil om at det var rett å snakke om datterens ulykke foran Hellstrøm og TV-kameraene.

- Jeg har ikke vanskelig for å snakke om det og mente han burde vite grunnen til at jeg hadde mistet inspirasjonen til å lage mat. Det å plutselig ikke ha noen å lage mat til, var det som gjorde det tungt.

Etter besøket får Ruth - som nylig kunne glede seg over at hennes andre datter nylig ga henne hennes første barnebarn -  imidlertid ikke fullrost Eyvind Hellstrøm.

- Han gjorde alt riktig. Noen ganger snakket han litt hardt til meg, men det var akkurat det jeg trengte. Han sa også at jeg kunne sende ham bilder av maten jeg lager, for å holde fast på inspirasjonen og det har jeg gjort flere ganger.

På kokkekurs i Frankrike
Så inspirert har Ruth blitt at hun lørdag setter seg på flyet til Frankrike for å delta på kokkekurs i Nice.

- Dette er noe jeg har drømt om hele livet. Og da jeg spurte Eyvind Hellstrøm om råd, anbefalte han et kurs i Nice. Jeg gleder meg veldig, sier hun til Seher.no.

«Hellstrøm rydder opp hjemme» ser du på TV3 torsdager klokken 20.00. Se stor TV-guide her!

 Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hvorfor spiser dere ikke sammen?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer