Chris Hemsworth og Elsa Pataky:

- Jeg vet ikke hvordan vi overlevde som kjærester

Det gikk fort i svingene da skuespiller-paret forelsket seg.

LYKKELIGE: Stjerneduoen jobber konstant med forholdet. Her er de sammen på den røde løperen under en filmpremiere i januar. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Stjerneduoen jobber konstant med forholdet. Her er de sammen på den røde løperen under en filmpremiere i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Hollywood-stjernen Chris Hemsworth (34) har gjort stor suksess som den muskuløse tordenguden Thor i de populære «The Avengers»-filmene.

Australieren har også blitt kåret til «Verdens mest sexy mann» av bladet People, og kvinner verden over blir mo i knærne bare de hører navnet hans.

Men siden tidlig i 2010 har kjekkasen vært sammen med den syv år eldre spanske modellen og skuespilleren Elsa Pataky (41).

Paret giftet seg i desember samme året, og fikk datteren India (5 1/2) og tvillingguttene Tristan og Sasha (4) kort tid etterpå.

Nå innrømmer Pataky at hun er stolt over at hun og ektemannen fremdeles har et sterkt og godt forhold.

- Vi gjorde alt veldig fort. Jeg vet ikke hvordan vi overlevde som kjærester. Vi giftet oss, og så ett år etter fikk vi barn, forteller hun til Vogue, ifølge Contactmusic, og fortsetter:

- Det utsetter ekteskapet for mye press, men vi kom oss gjennom det fordi det er mye kjærlighet mellom oss. Vi har begge veldig sterke personligheter, men vi elsker hverandre så høyt, så vi får det til å fungere.

Saken forsetter nedenfor.

LIDENSKAP: Tidligere denne måneden viste duoen sin kjærlighet på stranda i Byron Bay i Australia. Foto: NTB Scanpix
LIDENSKAP: Tidligere denne måneden viste duoen sin kjærlighet på stranda i Byron Bay i Australia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi har vokst sammen

Som mange andre profilerte par har duoen tidligere vært utsatt for bruddrykter, noe de den gangen avkreftet på humoristisk vis.

41-åringen innrømmer nå at forholdet deres ikke har vært problemfritt, men at de likevel er svært lykkelig gift.

- Jeg syntes årene våre sammen har vært fantastiske. Hvert ekteskap har sine opp- og nedturer. Man må jobbe konstant for å være i et godt ekteskap og for å holde sammen for alltid.

- Chris sine foreldre har vært sammen hele livet, og det er en så nydelig ting. Familien deres er veldig tett, fortsetter hun til bladet.

Da Patasky først begynte å date Hemsworth var han fremdeles ikke berømt, og trebarnsmoren elsker at de fikk muligheten til å «vokse sammen» mens suksessen deres også har gjort det.

- I starten var det vakkert. Da jeg møtte ham var han ikke kjent i det hele tatt, og jeg vokste sammen med ham og opplevde all suksessen og forandringene. Så ble han enormt stor og jeg har fått dele det også.

- Å gå gjennom hvert øyeblikk og å være der med ham gjennom all suksessen har faktisk vært en god ting. Vi har vokst sammen. Det er vanskelig å gå fra å være en ukjent person til å bli berømt, og alle endringene som følger med dette, deler hun med Vogue, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Falt for stemmen hans

Chris og Elsa har nå vært sammen i over åtte år, og Pataky har tidligere avslørt hva hun falt for ved ektemannen.

- Stemmen hans er fantastisk! Før jeg møtte ham hørte jeg ham snakke via telefon og det var stemmen hans jeg falt for. Han gjorde den mest sannsynlig enda mørkere da enn den egentlig er, har hun sagt til WHO magazine, ifølge Contactmusic.com.

- Han har også en fantastisk kropp, noe jeg synes er sexy, la hun til.

Duoen giftet seg etter å ha vært sammen i under ett år. Chris avslørte den gang at han tidlig visste at Elsa var den rette for ham.

- Det virket bare fornuftig for oss begge. Det var noe enkelt med forholdet vårt som ingen av oss hadde opplevd tidligere, fortalte han.

LES OGSÅ: - Kysset i full offentlighet etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer