PAUSE: Mandag avslørte bloggeren Anniken Jørgensen at hun og Anders Gran flytter fra hverandre. Foto: Espen Solli / TV 2
PAUSE: Mandag avslørte bloggeren Anniken Jørgensen at hun og Anders Gran flytter fra hverandre. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Anniken Jørgensen:

- Jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne bo alene igjen

«Bloggerne»-profilen åpner seg om bruddet med kjæresten.

Tidligere i år kom den gledelige nyheten om at bloggeren og TV 2-profilen Anniken Jørgensen (20) hadde funnet lykken med Anders Gran (24). Nå er det imidlertid slutt.

Det avslører hun i et innlegg på bloggen mandag.

- Jeg er nok et mer alenedyr enn jeg selv vil at jeg skal være, kontrollfreaken i meg tar over sinnet og jeg kan irritere meg over en gaffel liggende på bordet. Irritasjon kommer som regel av noe annet, man liker bare å tynge smerte over på andre ting, skriver 20-åringen og legger til:

- Anders og jeg skal flytte fra hverandre. Jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne bo alene igjen, spise frokost alene eller sove alene. Ikke for å snakke om å betale en leilighet som koster mer enn jeg vil. Men det er et valg som alt annet, det er det som er rett akkurat nå.

Ville ikke dele bruddet

I blogginnlegget som Jørgensen delte mandag skriver hun at hun egentlig ikke ville dele bruddet med leserne sine.

Men ettersom leserne til den unge bloggeren følger hun på sosiale medier ble det godt lagt merke til at kjæresten ikke lenger var å se på det hun delte.

Perfectly Imperfect.

Et innlegg delt av A N N I J O R (@annijor)

- Jeg har vurdert lenge om dette er noe jeg skal dele på bloggen eller ikke, men som alltid ser dere rett igjennom meg, skriver hun.

Møttes på fest

I TV 2-programmet «Bloggerne», åpnet 20-åringen seg opp om en fire år lang kjærlighetssorg etter bruddet med Dj Broiler-artist Mikkel Christiansen.

TV-PROFIL: Anniken har vært en populær deltaker i TV-serien «Bloggerne». Foto: TV 2
TV-PROFIL: Anniken har vært en populær deltaker i TV-serien «Bloggerne». Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg elsket min egen sorg. Det var bare min egen skyld at jeg falt såpass mye fra hverandre. Jeg elsket det og ingen kunne gjøre noe som helst. Jeg var i min egen boble, fortalte hun til Dagbladet den gangen.

Kjærlighetssorgen forsvant imidlertid da hun skulle bli forelsket på ny. Det var da 24 år gamle Anders Gran som til slutt kapret hjertet hennes.

And the glass is half full, though the answers won't be found at the bottom

Et innlegg delt av A N N I J O R (@annijor)

- Jeg hørte folk snakke om han på en fest, hvor jeg kastet meg inn i samtalen. Vi møttes seinere på et hotell i Oslo, og med en gang jeg så han visste jeg at dette var mannen for meg, fortalte hun.

Gir ikke opp

Gjennom bloggen har leserne til Jørgensen blitt godt kjent med Gran, og i kommentarfeltet til innlegget viser leserne støtte til den unge bloggeren og syntes det er veldig trist.

Imidlertid håper Jørgensen på at de to vil finne tilbake til hverandre igjen.

- Jeg håper at jeg og Anders kan smått finne tilbake til hverandre igjen, og vi er veldig gode venner. Vi snakker daglig og passer på hverandre. Vi må bare puste litt, jeg må puste litt. Som en liten fugl fanget i et bur blir jeg dessverre fort kvalt, enten av mitt eget hodet eller andre jeg bryr meg om, skriver hun på bloggen.

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å få en kommentar fra Jørgensen.

NY SESONG: For sjette gang skal et knippe bloggere vise fram livene sine i TV 2-programmet «Bloggerne». Denne gangen byr programmet på Marna Haugen, Ørjan Burøe, Anna Rasmussen, Kristine Ullebø, Anniken Jørgensen, John Arne Riise, Louise Angelica Riise, Tonje Blomseth og Anne Brith Davidsen. Video: TV 2 Vis mer