Prinsesse Märtha Louise:

- Jeg vet ikke hvor lenge vi er sammen

Prinsesse Märtha Louise åpner opp om forholdet til Durek Verrett.

AVSTANDSFORHOLD: Prinsesse Märtha Louise har tidligere sagt at hun gjerne blir samboer med Durek Verrett. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
AVSTANDSFORHOLD: Prinsesse Märtha Louise har tidligere sagt at hun gjerne blir samboer med Durek Verrett. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

«Når du møter din tvillingsjel, så vet du det. Jeg har vært heldig nok til å ha møtt min. Sjaman Durek har forandret livet mitt, som han gjør med så mange. Han har fått meg til å innse at betingelsesløs kjærlighet faktisk eksisterer på denne planeten», het det i et innlegg på prinsesse Märtha Louises (47) Instagram-profil 12. mai.

Siden den gang har forholdet hennes blitt skrevet opp og ned om i norsk så vel som internasjonal presse, senest denne uken da prinsessen selv kunngjorde at hun har gjort endringer i forbindelse med bruk av sin egen prinsessetittel.

Tross trykket fra pressen og andre interesserte har Märtha Louise ikke lagt skjul på sine følelser for den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (44). Paret har delt flere bilder sammen i sosiale medier, og står tilsynelatende støtt sammen gjennom stormen.

PRINSESSEN: Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett gjestet God Morgen Norge på TV 2 torsdag 16. mai. Video: TV 2 Se hele saken her: https://www.tv2.no/a/10611424/ Vis mer

- Følte meg invadert

I et intervju med bladet Tara forteller prinsessen nå om hvor godt det var å få selv bestemme over eget liv og avsløringer da de slapp nyheten om forholdet. Det står ifølge Märtha i kontrast til hvordan det har vært for henne tidligere.

- Vi kunne velge når, med hvilke ord og hvordan forholdet vårt skulle offentliggjøres. For meg er det en kjempeforskjell i forhold til hvordan det var før. Det er det fine med sosiale medier. Jeg kan bestemme, sier hun, og fortsetter:

- Tidligere følte jeg meg invadert og jeg mistet kraften min i det. Dermed mistet jeg også kontrollen over mitt eget liv. Det var ingenting som var privat.

Kjæresteavsløringen gikk som en farsott i internasjonal presse, og i skrivende stund har innlegget hennes, et bilde med en lengre kjærlighetserklæring, fått over 40 000 likerklikk.

Avstandsforhold

Paret har så langt hatt et avstandsforhold, og mens prinsessen tidligere har uttalt overfor Svensk Damtidning at hun gjerne blir samboer med kjæresten, avslører hun nå overfor Tara at de ikke har noen konkret plan med tanke på det praktiske rundt forholdet.

47-åringen bor som kjent i Norge sammen med sine tre døtre, mens Durek Verrett er bosatt i Los Angeles.

- Jeg ser ikke langt fremover. Jeg vet jo ikke hvordan dette vil gå og hvor lenge vi er sammen. Vi bygger sakte, men sikkert et fundament for framtiden, sier hun.

SELVERKLÆRT SJAMAN: Amerikanske Durek Verrett er Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste. Vis mer

Prinsessen ønsker imidlertid ikke å svare på om de greier å holde kontakt hver dag når avstanden er så stor.

- Han omfavner hele meg uten spørsmål eller frykt. Han får meg til å le mer enn noen andre og har den dypeste visdom å dele. Jeg føler meg så glad og velsignet for at han er kjæresten min, skrev Märtha blant annet da hun avslørte kjærestenyheten.

LES OGSÅ: Her er prinsesse Märtha Louise sine menn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer