«Funkyfam»:

- Jeg vet ikke hvilken mor jeg er

Trude Vasstrand reflekterer over at alle barna hennes er blitt kjente.

NY SESONG: 15. august er det premiere på en ny sesong av «Funkyfam». Foto: Morten Eik/ Se og Hør
NY SESONG: 15. august er det premiere på en ny sesong av «Funkyfam». Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I hele tre sesonger har norske TV-seere fått fulgt familien Massa/Vasstrand i programmet «Funkyfam», med influenseren Jørgine Massa Vasstrand (33) i spissen.

Ikke bare har vi fått blitt ekstra godt kjent med Jørgine, men vi har også fått stiftet et bekjentskap med både tvillingbrødrene Silas og Emil (25), lillebror Noah (20), samt mamma Trude Vasstrand (57).

Da Se og Hørs Reality Awards tok en liten prat med mammaen over alle mammaer under lanseringen av sesong 4, åpnet hun opp om hvordan det var å ha kamerateamet så tett på seg til enhver tid, og hvordan det er å være en offentlig mamma, med offentlige barn.

- De styrer livet sitt selv

Trude Vasstrand sier at hun ikke reflekterer over at alle barna hennes er blitt offentlige personer, og sier til Reality Awards at det bare er blitt sånn.

- Jeg vet ikke hvilken mor jeg er. Jeg tenker at de velger selv, og styrer livet sitt selv. Det må de greie. Og de har stått i det meste, og så er jeg der hvis det er noe. Og hvem er det som ikke er offentlig nå da? Alle er jo offentlig.

Vasstrand legger til at dersom noen gjør noe dumt, må de stå i det, og at det er noe som gjelder alle. Hun påpeker at man må tenke seg godt om, da det man legger ut, ikke kommer til å forsvinne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer