«Funkyfam»:

- Jeg vet ikke hvilken mor jeg er

Trude Vasstrand reflekterer over at alle barna hennes er blitt kjente.

NY SESONG: 15. august er det premiere på en ny sesong av «Funkyfam». Foto: Morten Eik/ Se og Hør
NY SESONG: 15. august er det premiere på en ny sesong av «Funkyfam». Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I hele tre sesonger har norske TV-seere fått fulgt familien Massa/Vasstrand i programmet «Funkyfam», med influenseren Jørgine Massa Vasstrand (33) i spissen.

Ikke bare har vi fått blitt ekstra godt kjent med Jørgine, men vi har også fått stiftet et bekjentskap med både tvillingbrødrene Silas og Emil (25), lillebror Noah (20), samt mamma Trude Vasstrand (57).

Da Se og Hørs Reality Awards tok en liten prat med mammaen over alle mammaer under lanseringen av sesong 4, åpnet hun opp om hvordan det var å ha kamerateamet så tett på seg til enhver tid, og hvordan det er å være en offentlig mamma, med offentlige barn.

LYKKETRUSE: Under Norway cup sin kjendiskamp kunne Olly Bowman vise Reality Awards lykketrusa stolt frem. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- De styrer livet sitt selv

Trude Vasstrand sier at hun ikke reflekterer over at alle barna hennes er blitt offentlige personer, og sier til Reality Awards at det bare er blitt sånn.

- Jeg vet ikke hvilken mor jeg er. Jeg tenker at de velger selv, og styrer livet sitt selv. Det må de greie. Og de har stått i det meste, og så er jeg der hvis det er noe. Og hvem er det som ikke er offentlig nå da? Alle er jo offentlig.

KLAR FOR NY SESONG: Mamma Trude Vasstrand er klar for ny sesong av «Funkyfam». Foto: Thomas Andersen / TV 2
KLAR FOR NY SESONG: Mamma Trude Vasstrand er klar for ny sesong av «Funkyfam». Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

Vasstrand legger til at dersom noen gjør noe dumt, må de stå i det, og at det er noe som gjelder alle. Hun påpeker at man må tenke seg godt om, da det man legger ut, ikke kommer til å forsvinne.

GRAVIDNYHET: I denne ukens «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Også kamerateamet som har filmet «Funkyfam» har fått vært ekstremt nære familien disse årene.

Til Reality Awards understreker Vasstrand at grunnen til at det fungerer så godt, er fordi det er en god relasjon og tillitt på plass mellom familien og produksjonen, og sier at hun nesten anser kameramannen som har fulgt familien disse fire årene, nærmest som en rekvisitt.

- Han er nesten en av oss. Han er der bare. Det gjør absolutt ingenting å ha de så tett på.

LURT: Under åpningskonserten til Norway cup, tok ett av medlemmene i Beathoven av seg maska, men alt er ikke helt som det ser ut. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Offer for netthets

Selv om familien er en seerfavoritt, og godt likt blant det norske folk, er det ikke lenge siden Vasstrand ble utsatt for en solid runde med netthets da hun gikk hardt ut og kritiserte SAS etter at de kansellerte flyet de skulle reise med til Kypros.

Til Se og Hørs Reality Awards sier hun at hun fikk mye hets fordi mange trodde hun bare tenkte på seg selv, men påpeker at det slett ikke var tilfellet.

- Jeg tenkte ikke på meg selv. Jeg tenkte på en arbeidsgiver som har oppført seg på en måte som er helt uakseptabel, men jeg får stå i det. Jeg har alltid måtte stå i alle mine greier, så jeg er vant til det.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Fikk krysset av på bucketlist

Selv om man har fått se familiens høylytte krangler og nære øyeblikk i serien, har vi også fått ta del i store og små opplevelser. En av tingene Vasstrand holder nære hjertet, er da hun fikk besøke «Langedrag Naturpark».

- Jeg har en liten bucketlist, og der står det at jeg vil treffe ulv. Jeg er jo ulvefanatiker. Da vi så ulv på Langedrag, nei, da tror jeg at jeg hadde følelsene helt utenpå kroppen.

Gleder seg til Reality Awards

Funkyfamilien er selvskrevne gjester når Se og Hørs Reality Awards går av stabelen 16. september på Vulkan Arena, noe Vasstrand innrømmer at hun gleder seg til.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Er jeg invitert til Reality Awards? Så gøy! Litt fest igjen. Nå har det jo vært to år uten. Da skal gjøre litt skamme på barna mine. De har rista litt på hodet av meg, for jeg er like filterløs der også.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

LES OGSÅ: Den perfekte dramaoppskrift.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer