- Jeg vet ikke hva jeg tenkte på

Hugh Hefner mener han var heldig som ikke giftet seg med 60 år yngre Crystal Harris.

LONDON, ENGLAND - JUNE 04:  Hugh Hefner and Crystal Harris attend the opening of Playboy Club London at playboy Club on June 4, 2011 in London, England.  (Photo by Mike Marsland/WireImage) Foto: All Over Press
LONDON, ENGLAND - JUNE 04: Hugh Hefner and Crystal Harris attend the opening of Playboy Club London at playboy Club on June 4, 2011 in London, England. (Photo by Mike Marsland/WireImage) Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hugh Hefner (85) virker ikke akkurat knust mann etter at Crystal Harris (25) dumpet ham bare fem dager før bryllupet. Playboy-kongen som allerede har to nye kjærester, mener nå at han var heldig som ikke ble gift.

- Holly Madison ymtet frampå at jeg unngikk en kule, og jeg tror kanskje det er riktig, sier Hefner til Entertainment Tonight.

- For å være helt ærlig vet jeg ikke hva jeg tenkte på. Jeg tror min naturlige tilstand er singel. Jeg har prøvd ekteskap to ganger uten suksess. Det var ikke mine lykkeligste tider i livet, sier Hefner.


Hefner var gift med Mildred Williams fra 1949 til 1959, og fikk to barn sammen med henne. I 1986 giftet han seg med Kimberley Conrad. Også med henne fikk han to barn, men de separerte seg i 1998.

Men Hefner forstod ikke på forhånd at den 60 år yngre blondinen Crystal Harris ville forlate ham nærmest ved alteret.

- Bursdagskort var fylt med beskjeder om evigheten. «Du er mannen i mine drømmer» og «Jeg vil elske deg resten av livet.» Det var ikke noen spor om at hun ville gå fra meg. Jeg så ikke dette komme, sier Hefner.

- Hvis man har reservasjoner om en person man har vært sammen med i to og et halvt år, så er den logiske tingen å gjøre å sette seg ned å snakke om det, sier Hefner.

Dette kommer fram i dokumentaren «Hef's Runaway Bride» som Lifetime sender på torsdag i USA. I dokumentaren antyder også Hefner at det nok er en annen mann involvert. Tidligere ble det hevdet at Harris i lengre tid hadde hatt et forhold til sønnen til Dr. Phil, Jordan McGraw (25). Også Hefner antyder at Dr. Phils sønn kan ha vært en utløsende årsak til bruddet.

På sin side hevdet Harris at hun ikke var den eneste kvinnen i Hefners liv heller. To uker etter at forlovelsen var brutt var han blitt kjæreste med både svenske Anna Sophie Berglund (25) og kanadiske Shera Berchard.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sjekk den forsidetabben

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer