<strong>GJORDE FEIL:</strong> LeAnn innser at hun ikke gjorde det på den rette måten, men føler hun lærte mye av bruddet. Foto: Stella Pictures
GJORDE FEIL: LeAnn innser at hun ikke gjorde det på den rette måten, men føler hun lærte mye av bruddet. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg vet hvorfor jeg var utro

LeAnn Rimes bryter tausheten.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Et av Hollywoods mest omfattende utroskap ble i 2009 offentliggjort av bladet Us Weekly, da sangstjernen LeAnn Rimes (28) fant lykken med Eddie Cibrian (37).


Rimes var på det tidspunktet gift med eksmannen Deane Sheremet, og Cibrian var gift med sin nåværende ekskone Brandi Glanville, som han har to sønner med.

- Jeg vet jeg ikke gjorde det på den rette måten. Jeg hadde ikke verktøyet til å vite hvordan jeg skulle ha gjort det riktig. Jeg hadde aldri blitt lært det, sier Rimes nå i en dokumentar som søndag sendes på amerikansk TV.

Nå er Rimes lykkelig forlovet med Cibrian. Artistens eksmann Sheremet har også forlovet seg med sin kjæreste, Sarah Silver.

- Jeg har styrken nå, men jeg hadde den ikke før. Så det hele ble veldig rotete, men jeg har lært en hel masse av det. Jeg er ikke glad det skjedde, men jeg vet hvorfor det skjedde, sier Rimes iføgle UsMagazine.com.

Sangstjernen bruker også intervjue til å lange ut mot countryindustrien.

- Countrymusikken er dobbelmoralsk. Du vet, Willie Nelson og Johnny Cash og alle de karene der. Gudene vet hva de gjorde da de var aktive? Og hvis en kvinne gjorde det samme, ble man aldri akseptert eller tilgitt. Men var man en mann, så var det bare sånn det var. Det er ganske interessant å navigere de samme havene som kvinne i denne bransjen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg er ikke for tynn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer