- Jeg vet hvem som er Omers virkelige far

Bjarte Hjelmeland kom med overraskende avsløring om «Norske Talenter»-kollega Omer Bhatti.

SEOGHØR.NO: Omer Bhatti (29) er en av årets dommere i «Norske Talenter», som hadde premiere på TV 2 fredag.

Han tror at det norske folk, gjennom media, har fått et inntrykk av ham som kanskje ikke stemmer helt med virkeligheten.

TV-KLARE: Solveig Kloppen leder «Norske Talenters» sjette sesong. I år er det Omer Bhatti, Mia Gundersen og Bjarte Hjelmeland som dømmer konkurransen.  Foto: Curt Hjertstedt/Seoghør.no
TV-KLARE: Solveig Kloppen leder «Norske Talenters» sjette sesong. I år er det Omer Bhatti, Mia Gundersen og Bjarte Hjelmeland som dømmer konkurransen. Foto: Curt Hjertstedt/Seoghør.no Vis mer

- Det har vært masse rykter og ting som er medieskapt. Uønsket oppmerksomhet generelt. Derfor synes jeg det er fint å få denne muligheten så folk kan bli kjent med meg som den personen jeg er og glemme det som har stått skrevet i fortiden, sier han til Seoghør.no.

Venn med Michael Jackson

Omer Bhatti ble raskt et hett navn i Norge på 1990-tallet da han utviklet et nært vennskap med den nå avdøde poplegenden Michael Jackson.

12 år gammel møtte han «Thriller»-sangeren på familieferie i Tunisia i 1996 og ble senere invitert til å bo sammen med Jackson på hans eiendom Neverland i California.

De to beholdt vennskapet helt til Michaels død og i dag er Omer god venn med resten av Jackson-familien.

- Jeg er faren til Omer

Som den yngste i flokken blir Omer tatt godt vare på av de andre dommerne og har under innspilling fått et godt forhold til kollegaene Mia Gundersen, Lisa Tønne og Bjarte Hjelmeland.

Sistnevnte kommer med en overraskende avsløring om sin unge venn.

- Det har gått mange rykter om hvem som er faren til Omer, men nå kan vi fortelle at det er meg, sier bergenseren spøkefullt med et stort smil om munnen.

- Ja, nå kommer det frem, svarer Bhatti ironisk.

NÆRE: Norske Omer Bhatti var nært knyttet til Michael Jackson, som døde i 2009. Her fra da han feiret 45-årsdagen sin i L.A. i 2003. Omer var en selvskreven gjest.  Foto: Stella Pictures
NÆRE: Norske Omer Bhatti var nært knyttet til Michael Jackson, som døde i 2009. Her fra da han feiret 45-årsdagen sin i L.A. i 2003. Omer var en selvskreven gjest. Foto: Stella Pictures Vis mer

De to spøker tydelig med pappa-ryktene som for noen år siden svirret rundt Omer og Michael. Da Omer deltok under Jacksons minneseremoni i 2009 skrev utenlandske medier at han var Michaels hemmelige barn, noe nordmannen senere benektet på det sterkeste.

- Mer privat

Det er tydelig at Bjarte og Omer har fått en god tone etter mange lange dager på jakt etter landets mest talentfulle borgere. Nå håper Bhatti, som er en erfaren danser og artist, at han får vise nye sider av seg selv.

- Dere vil bli kjent med Omer som tar jobben veldig seriøst og vil gjøre det så bra som mulig. Det er en ny utfordring for meg, jeg har ikke gjort noe særlig TV før. Før har jeg danset eller showet med egen musikk, men nå blir det prating og mye mer privat. Det er en utfordring, men jeg tror det går bra.

LES OGSÅ: - Jeg kjenner bare én nordmann

Se «Norske Talenter» TV 2 fredag 17. januar kl. 20.00