Johnny Depp og Amber Heard

- Jeg vet hva jeg så

Amber Heards søster uttaler seg etter den knusende dommen.

I GODE OG ONDE DAGER: Amber Heard og Johnny Depp viste fram en idyllisk overflate på filmfestival i London i 2015, men de siste ukers rettssak har vist en langt mørkere side under overflaten. Foto: Justin TALLIS / AFP
I GODE OG ONDE DAGER: Amber Heard og Johnny Depp viste fram en idyllisk overflate på filmfestival i London i 2015, men de siste ukers rettssak har vist en langt mørkere side under overflaten. Foto: Justin TALLIS / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Johnny Depp (58) saksøkte sin tidligere kone Amber Heard (36) for injurier i forbindelse med en tekst hun publiserte i Washington Post. Heard nevnte ikke Depp ved navn i artikkelen, men advokatene hans hevdet i retten at det ikke er noen tvil om det handler om ham.

Depp fikk medhold på samtlige punkter. Hun ble dømt til å betale 10,35 millioner dollar i erstatning.

Heard på sin side fikk medhold på ett punkt i sitt motsøksmål mot Depp. Han ble derfor dømt til å betale henne to millioner dollar i erstatning av samme grunn.

Støtteerklæring

Rettssaken ble streamet på nettet, og det kom fram en rekke detaljer fra ekteskapet.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Heard anklaget Depp for fysisk og psykisk vold, i tillegg til at hun hevdet at han hadde forgrepet seg på henne. Depp nektet for dette, og hevdet på sin side at det var Heard som var voldelig.

I sosiale medier er det Depp som har fått klart mest støtte, mens Heard har mottatt store mengder hets under og etter dagene i rettssalen i Virginia.

Nå får hun derimot en sterk støtteerklæring fra sin egen søster, Whitney Henriquez, som har lagt ut et bilde på Instagram med teksten «#istandwithyouamberheard».

- Jeg står med deg, søster. I går, i dag og i morgen vil jeg alltid være stolt av deg for å stå opp for deg selv. For å være stemmen til så mange som ikke kan fortelle om hva som skjer bak lukkede dører, starter søsteren innlegget.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Vitnet

Hun skriver videre at de visste at dette var en vanskelig kamp å kjempe, og at de hadde oddsen mot seg.

- Men du sto opp og snakket ut likevel. Jeg er så stolt for å kunne vitne for deg, og ville gjort det en million ganger igjen. Jeg vet hva jeg så, og sannheten er på din side. Jeg er så lei meg for at jeg at juryens beslutning ikke reflekterer det. For alltid på din side, skriver søsteren.

Whitney vitnet selv i rettssaken, hvor hun i vitneboksen fortalte at hun både hadde sett Depp slå søsteren og kalle henne for en hore.

Heards advokat, Elaine Bredehoft, har etter dommen fortalt om 36-åringens skuffelse.

REAGERER: Tusenvis av brukere på sosiale medier reagerer på Amber Heards reaksjon. Vis mer

- Hun føler hun har sviktet alle disse kvinnene fordi hun hadde flere bevis enn de fleste, men ble likevel ikke trodd. Det denne juryen sa er at med mindre du filmer overgrepet ditt med mobilen din, så er det nytteløst, fortalte advokaten ifølge CBS.

LES OGSÅ: - Setter omdømmet i fare

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer