Johnny Depp og Amber Heard

- Jeg vet hva jeg så

Amber Heards søster uttaler seg etter den knusende dommen.

I GODE OG ONDE DAGER: Amber Heard og Johnny Depp viste fram en idyllisk overflate på filmfestival i London i 2015, men de siste ukers rettssak har vist en langt mørkere side under overflaten. Foto: Justin TALLIS / AFP
I GODE OG ONDE DAGER: Amber Heard og Johnny Depp viste fram en idyllisk overflate på filmfestival i London i 2015, men de siste ukers rettssak har vist en langt mørkere side under overflaten. Foto: Justin TALLIS / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Johnny Depp (58) saksøkte sin tidligere kone Amber Heard (36) for injurier i forbindelse med en tekst hun publiserte i Washington Post. Heard nevnte ikke Depp ved navn i artikkelen, men advokatene hans hevdet i retten at det ikke er noen tvil om det handler om ham.

Depp fikk medhold på samtlige punkter. Hun ble dømt til å betale 10,35 millioner dollar i erstatning.

Heard på sin side fikk medhold på ett punkt i sitt motsøksmål mot Depp. Han ble derfor dømt til å betale henne to millioner dollar i erstatning av samme grunn.

Støtteerklæring

Rettssaken ble streamet på nettet, og det kom fram en rekke detaljer fra ekteskapet.

Heard anklaget Depp for fysisk og psykisk vold, i tillegg til at hun hevdet at han hadde forgrepet seg på henne. Depp nektet for dette, og hevdet på sin side at det var Heard som var voldelig.

I sosiale medier er det Depp som har fått klart mest støtte, mens Heard har mottatt store mengder hets under og etter dagene i rettssalen i Virginia.

Nå får hun derimot en sterk støtteerklæring fra sin egen søster, Whitney Henriquez, som har lagt ut et bilde på Instagram med teksten «#istandwithyouamberheard».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer