GLEDER SEG: Alexander Rybak og Annsofi Pettersen er klare for Melodi Grand Prix. Foto: Espen Solli
GLEDER SEG: Alexander Rybak og Annsofi Pettersen er klare for Melodi Grand Prix. Foto: Espen Solli Vis mer

- Jeg vet hva folk vil ha

Alexander Rybak strutter av selvtillit før MGP-comebacket.

Publisert
SEOGHØR.NO: Under Melodi Grand Prix-finalen i Florø lørdag kveld står Annsofi Pettersen (18) på scenen med sangen «I'm with you». Låten er skrevet av Alexander Rybak (26) og spesialtilpasset Annsofis stemme - og Melodi Grand Prix.

- Jeg hadde ikke lyst til å delta igjen før jeg fant et unikt talent. I Annsofi fant jeg det. Jeg er utrolig fornøyd med å ha oppdaget en musiker jeg vet kommer til å levere, fastslår Alexander til Seoghør.no.

Disse artistene er klare for lørdagens delfinale i Florø!

Lørdag kveld kl. 1930-1955, lader Se og hør opp til MGP-delfinalen i Florø med MGP-TV. Der kan du blant annet se et eksklusivt videointervju med Alexander Rybak og Annsofi Pettersen. Programleder er Ingeborg Heldal.
 
«Fairytale»-sangeren, som totalt har rundet svimlende 60 millioner visninger på YouTube, mener Annsofi kan nå så langt hun selv vil i konkurransen, og mangler ikke selvtillit på hverken hennes - eller egne vegne.

Her kan du se Seoghør.nos sending fra delfinalen i Steinkjer. 

- Jeg vet hva folk liker å høre på en lørdagskveld. Samtidig har jeg stor respekt for seerne, og er opptatt av å ikke stjele tiden deres, men tvert i mot berike den, påpeker han.

Annsofi Pettersen, som slo gjennom i X Factor høsten 2010, gleder seg over å synge Alexander Rybaks sang. 

Se musikkvideoen av Annsofis sang «I'm with you» her! 

- Alexander kunne jo skrevet til hvem han ville. Derfor føler jeg meg jo flink når jeg får bekreftelse fra en som har såpass peiling som han. Det har vært helt fantastisk. En herlig reise. Det å bli kjent med Alexander har vært utrolig gøy og egentlig litt av en ære, understreker den talentfulle 18-åringen.

Les mer om Annsofi Pettersen og Alexander Rybak i Se og Hør Weekend som er i bladhyllen på fredag!
  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer