Kylie Jenner:

- Jeg vet at jeg vil komme meg gjennom det

En åpenhjertig Kylie Jenner i nytt intervju.

SNAKKER UT: Kylie Jenner har måttet tåle mye kritikk de siste årene. Nå letter hun på sløret i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER UT: Kylie Jenner har måttet tåle mye kritikk de siste årene. Nå letter hun på sløret i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 21 år gamle realitystjernen Kylie Jenner har tidligere vært åpen om usikkerheten rundt sine egne lepper.

I 2015 ble det i månedsvis spekulert i om hun hadde fikset på dem etter at de plutselig var merkbart større - nærmest over natten.

Samme år inrømmet 21-åringen at hun hadde tatt leppeinjeksjoner.

De fyldige leppene har blitt en del av Kylies merkvare de siste årene, men tidligere i år overrasket hun imidlertid fansen igjen, da hun avslørte at hun hadde fått fjernet «fillersene».

Den populære realitystjernen, som har over 114 millioner følgere på Instagram, la nemlig ut et bilde av seg selv hvor leppene tydelig var blitt mindre.

Spesielt én fan var raskt ute med å kommentere, og skrev at utseendet hennes minnet mye om den «gamle Kylie».

«Jeg fjernet alt fyllet i leppene mine», svarte Kylie på kommentaren.

Besatt

Tidligere har Kylie innrømmet at leppene har vært en stor usikkerhet hos henne, og i et nytt intervju med Glamour letter stjernen nok en gang på sløret om leppene, som har fått enorm oppmerksomhet.

- Jeg var veldig usikker på leppene mine. Jeg ønsket virkelig få frem en illusjon om at jeg hadde større lepper, så jeg tegnet mine altfor store, og da ble folk besatt, sier hun til magasinet.

Til enhver tid er den unge stjernen i offentlighetens øyne - noe hun har vært siden hun var svært ung. At det har vært vanskelig til tider legger hun ikke skjul på, men kan avsløre at hun har lært seg å håndtere det.

- Selvsagt påvirker det meg, men du utvikler tykk hud etterhvert, sier hun.

- Ingenting har vart så lenge at jeg ikke har kommet meg gjennom det, så hver gang en dårlig historie om meg kommer, så vet jeg at jeg vil komme meg gjennom det. Alt i livet er forbigående, fortsetter hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

COVER 3 @GLAMOURUK

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Forandring

Etter flere måneder med spekulasjoner kunne Kylie annonsere i februar at hun var blitt mamma for første gang. Den gang avslørte blant annet den ferske moren at å gå gravid var noe av det vakreste hun hadde gjort.

Nå, et halvt år senere, forteller hun om forandringene hun gikk gjennom i ni måneder.

- Graviditeten endret kroppen min totalt i en veldig ung alder. Men jeg bryr meg faktisk ikke, sier hun i intervjuet.

Jobber for datteren

Foruten å være mor og blant annet medvirke i «Keeping up With the Kardashians», har 21-åringen tjent seg søkkriksitt eget sminkemerke, Kylie Cosmetics, som hun lanserte i 2016.

Ifølge Forbes har Kylie opparbeidet seg en formue på svimlende 900 millioner dollar, noe som tilsvarer omtrent 7,3 milliarder kroner på mindre enn tre år.

- Virksomheten har gitt meg et formål. Jeg elsker å jobbe, og mamma har lært alle oss barna god arbeidsetikk, forteller Kylie og fortsetter:

- Hvis jeg ikke hadde hatt sminkemerket vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Jeg får skape, og det gjør meg smartere. Jeg tenker alltid på hvordan jeg lager ting og hvordan jeg kan utvikle nye produkter.

Videre innrømmer Kylie at alt hun gjør og jobber for er for datteren Stormi.

- Jeg jobber hardt for Stormi og for å kunne videreføre Kylie Cosmetics til henne, hvis hun er interessert. Det hadde vært kult.

LES OGSÅ: Sjokkbrudd for realityparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer