- Jeg vet at jeg vil få kroppen min tilbake

Gravide Heidi Klum er ikke bekymret for vektøkningen sin...

NULL PROBLEM: Ifølge supermodellen gjør det henne ingenting at hun nå spiser mye og legger på seg en del. Her fra en tur i parken med barna nylig.  Foto: All Over Press
NULL PROBLEM: Ifølge supermodellen gjør det henne ingenting at hun nå spiser mye og legger på seg en del. Her fra en tur i parken med barna nylig. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det var i april at supermodell Heidi Klum (35) og popstjerne-ektemannen Seal (46) kunne bekrefte at de venter sitt tredje barn sammen.

Paret, som fra før av har barna Henry (3) og Johan (2), samt Leni (5), som Klum har fra forholdet til finansmannen Flavio Briatore, skal få en liten datter, og har tidligere uttalt at de gleder seg voldsomt til å bli foreldre igjen.

Og selv om dette er hennes fjerde graviditet, er ikke Heidi det minste bekymret for at graviditeten vil påvirke kroppen hennes negativt, skriver Us Magazine.

35-åringen, som er verdens nest best betalte supermodell, etter Gisele Bundchen, er heller ikke redd for å legge på seg.

- Visse ting blir man bare vant til. Du blir vant til alle forandringene som skjer i kroppen din. Det er ikke sånn at jeg tenker "åh, herregud!". Jeg er forberedt på den delen av det, forteller hun.

Ifølge Heidi har også parets barn begynt å glede seg til å få en liten søster.

- De har skjønt hva som skjer. De skal hele tiden ta på og kose med magen min. Har jeg en kjole på pleier Leni å gå opp under den for å stryke på magen min, og da pleier jeg å tøyse og si "undertøyet mitt synes, tusen takk skal du ha", humrer modellen.

35-åringen, som gikk modell for Victoria's Secret kun måneder etter fødselen av sistemann Johan, er også sikker på at hun vil fortsette å jobbe som toppmodell etter fødselen.

- Jeg er ikke bekymret. Jeg vet at kroppen min vil komme tilbake igjen, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Denne dama er for tung!