HEKTISK LIV: Tori mener det er hennes hektiske hverdag som har gjort at hun har blitt så tynn etter at datteren Stella ble født i fjor. Her på boklansering mandag denne uken.  Foto: All Over Press
HEKTISK LIV: Tori mener det er hennes hektiske hverdag som har gjort at hun har blitt så tynn etter at datteren Stella ble født i fjor. Her på boklansering mandag denne uken. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg vet at jeg ser tynn ut på bilder

Tori Spelling benekter at hun har anoreksia...

SEHER.NO: "Beverly Hills 90210"-stjernen Tori Spelling (35) har rast opp og ned i vekt de siste årene.

Og etter at hun fødte datteren Stella i fjor har hun gått ned nærmere 18 kilo, og flere har uttrykt bekymring for at skuespillerinnen lider av spiseforstyrrelser.

I et ferskt intervju med People benekter imidlertid Spelling at hun har problemer med vekten.

- Herregud, jeg har ikke anoreksia! Jeg vet at jeg ser tynn ut på bilder, jeg skjønner det, sier hun.

Ifølge skuespillerinnen blir folk sjokkert når de ser henne fordi de har blitt vant til å se henne høygravid de siste to årene.

- Jeg hadde ikke lyst til å gå ned i vekt, men folk har ikke sett meg som annet enn gravid de siste to årene. Jeg spiser sunt, jeg har bare en svært hektisk hverdag, forteller hun.

Mandag denne uken lanserte Spelling sin nye bok "Mommywood" med brask og bram i Hollywood, og nylig har hun også spilt inn ferske episoder av serien "Tori & Dean: Home Sweet Hollywood", som da omhandler livet til henne og ektemannen Dean McDermott og deres to barn.

- Jeg er så heldig som har så mange jobber som jeg har, men jeg innrømmer at man må slappe av litt også. Jeg er den første til å innrømme at jeg ikke har tid til å sette meg ned og lage balanserte måltider. Vanligvis spiser man bare opp det barna ikke klarer å spise ferdig, sier hun.

Ifølge Tori er det imidlertid viktig for henne å være et sunt forbilde for sønnen og datteren. 

- Det siste jeg ønsker å vise folk er at det er akseptabelt å være for tynn eller å ha spiseforstyrrelser fordi man er i Hollywood. Jeg har to barn og må være sunn fordi de trenger sin mamma, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vet dere ikke hvem jeg er?