SKILT: Ekteskapet mellom David Hasselhoff og Pamela Bach tok slutt etter 16 år som mann og kone. Nå er Pamela beymret for eksmannen. Foto: All Over Press
SKILT: Ekteskapet mellom David Hasselhoff og Pamela Bach tok slutt etter 16 år som mann og kone. Nå er Pamela beymret for eksmannen. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg vet at han drikker

Eks-kona frykter for Hasselhoffs helse.

LOS ANGELES (Seher.no): Det er nå to år siden "Baywatch"-helten David Hasselhoff (56) og ekskona Pamela Bach (45) skilte seg fra hverandre etter et 16 års langt ekteskap.

Det ble en bitter skilsmisse med drittslenging i media og en hard kamp om hvem som skulle få foreldreretten for parets to døtre, Taylor (18) og Hayley (16).

Men tiden leger kanskje alle sår, for til tross for at Bach hevder hun tidligere har blitt banket flere ganger av sin alkoholiserte eksmann mens de var gift, innrømmer hun nå at hun er redd for Hasselhoffs helse, og at hun fremdeles har følelser for ham, skriver bladet Globe.

- Når jeg treffer ham bekymrer jeg meg over ham. Han er veldig tynn nå, og ingen tar vare på ham. Jeg vet at han drikker, men ingen tenker på om han spiser noe, sier Hasselhoffs ekskone i intervjuet.

Den tidligere Baywatch-stjernens alkoholproblemer ble i fjor avslørt under skilsmisseforhandlingene, da en video hvor en tydelig beruset David beklager seg til en av døtrene, ble lekket ut på nettet.

Døtrene har heller ikke oppløftende nyheter å komme med etter de har besøkt faren i hans leide Bel Air hus i Los Angeles.

- En av jentene mine sa til meg her om dagen: "Pappa er ensom". Det knuste hjertet mitt, fortsetter Bach.

Gjennom hele ekteskapet skal Hollywoodstjernen ha drukket i hemmelighet, og bildet som et lykkelig ektepar utad var kun et spill for galleriet.

- Vi levde begge på en løgn, men den største tragedien var at David var mer glad i flaska enn i meg. David er alkoholiker og jeg hjalp ham å skjule det i årevis. Alle så på ham som en superstjerne i shorts på stranda sammen med Pamela Anderson. Men for meg så var han mannen som alltid falt om på soveromsgulvet, sier hun til bladet.

Etter en tragisk motorsykkelulykke i 2003, hvor Bach ble hardt skadet, gikk det for alvor nedover med forholdet deres.

- David prøvde å støtte meg, men etterhvert ble han lei av at jeg bestandig var syk. Vi begynte å vokse fra hverandre, og han gikk på byen eller satt hjemme i stua og drakk.

Men Pamela tror likevel ikke at at han aldri var utro mot henne gjennom den vanskelige perioden.

- Jeg vet at han stadig fikk tilbud, men jeg kjenner David. Han valgte alltid alkoholen fremfor damer. Selv om han hadde hatt lyst, så hadde han ikke fått det til, forteller hun.

Alkoholen forvandlet etterhvert 56-åringen om til et monster som til slutt ødela ekteskapet.

- Når han drakk var det umulig å snakke fornuft med ham. Han besvimte, tisset på seg selv eller ble voldelig. Og han ble veldig verbalt aggressiv. På slutten av ekteskapet vårt fortalte han hele tiden hvor ulykkelig han var, men hvis han er misfornøyd med livet, så er jeg det også.
Likevel bryr hun seg fremdeles om eksmannen.
- David og jeg vil alltid være en del av hverandres liv. Jeg er veldig glad i ham. Det har jeg alltid vært, innrømmer hun til Globe.

LES OGSÅ: Hasselhoff raser mot kultserie