- Jeg vet at dette er for mye informasjon

Daniel Radcliffe avslører intim preferanse.

HÅRETE: Daniel Radcliffe liker ikke jenter med ingenting «der nede». Foto: Stella Pictures
HÅRETE: Daniel Radcliffe liker ikke jenter med ingenting «der nede». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske skuespilleren Daniel Radcliffe (22) fikk nylig beskjed av regissøren i hans nyeste filmprosjekt «Kill Your Darlings», om at han ikke skal barbere noen deler av kroppen i nærmeste fremtid.

- Filmen inneholder litt nakenhet, og han sa: «Bare så du vet det, ikke prøv deg på noe «landskapspleie» av noen som helst type, for du skal spille en jøde i 1940-årene.», forteller Radcliffe til The Sun.

22-åringen, som slo igjennom som gutten med de magiske evnene i «Harry Potter»-filmene, avlører til avisen at han ikke er fan av hårfjerning - heller ikke på det motsatte kjønn.

- Jeg vet at dette er for mye informasjon, men jeg liker ikke jenter med ingenting der nede, heller. Det freaker meg ut. De må ha noe, ellers er det bare sykt ekkelt, sier han.

«Kill Your Darlings» har premiere i 2013.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Dette fikk du ikke se på Skavlan

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer