Thomas Markle Jr.:

- Jeg vet at det var barnslig og feil

Hertuginne Meghans bror har tidligere gått kraftig ut mot henne.

LEGGER SEG FLAT: Hertuginne Meghans bror Thomas Markle Jr. har tidligere gått kraftig ut mot henne. Nå angrer han. Foto: Splash News / NTB
LEGGER SEG FLAT: Hertuginne Meghans bror Thomas Markle Jr. har tidligere gått kraftig ut mot henne. Nå angrer han. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forkant av det kongelige bryllypet i 2018 - hvor prins Harry (37) fikk sin Meghan Markle (40) - var det mildt sagt mye ståhei. Spesielt uttalelser fra sistnevntes familie og at faren hennes, Thomas Markle (77), droppet å møte, fikk mye spalteplass i pressen, spesielt i britisk tabloider.

Lite visste trolig Meghan og Harry at det bare var starten på hva de hadde i vente de kommende årene. Helt siden de ga hverandre sitt «ja» har nemlig meningene om dem vært mange, og kritikken har haglet.

Meghans bror, Thomas Markle Jr. (55), er også blant dem som ikke akkurat har valgt varme ord i beskrivelsen av hertugparet - spesielt søsteren.

SNAKKER UT: Thomas Markle snakker ut etter intervjuet med Harry og Meghan. Video: ITV Vis mer

- Ikke for sent å snu

Det var nemlig like før det kongelige bryllupet at Thomas Markle Jr. sendte et håndskrevet brev til prins Harry der han blant annet skrev at det ikke var for sent å snu.

Han skrev også at Meghan «åpenbart ikke er den rette kvinnen for ham».

Denne uken har imildertid pipa fått en helt annen lyd, og Markle Jr. gir uttrykk for at han legger seg flat og angrer på det han skrev. Det gjør han i en episode av den australske utgaven av Big Brother VIP.

ADVARTE PRINS HARRY: Thomas Markle Jr, bror til Meghan Markle, er med på «Big Brother VIP - Australia». Der sier han at han advarte prins Harry mot Meghan. Video Channel 7 Vis mer

Angrer

«Kjære Meghan og Harry. Først av alt vil jeg si til dere begge at jeg fra innerst i hjertet beklager for det grusomme, slemme brevet jeg skrev i forkant av bryllupet deres», skriver han i et nytt brev, som han ifølge Page Six leste opp i mandagens episode.

«Jeg vil at dere begge skal vite at det ikke kom fra den ekte personen jeg er, men fra en veldig mørk, ødelagt del av hjertet mitt. Jeg er ikke en slem person i det hele tatt, og jeg har mer kjærlighet i meg til å gi», fortsetter han.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghans podkast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

Videre avslører kjendisbroren at han var såret da han sendte brevet i 2018, etter at Meghan skal ha omtalt ham som «fjern familie».

«Jeg var veldig såret og forvirret fordi vi hadde et fantastisk bånd og forhold som vi delte i oppveksten, og det eneste jeg kunne gjøre var å sette opp en vegg og beskytte hjertet mitt. Jeg vet at det var barnslig og feil, og jeg innser det», fortsetter han, og legger til at livet hans ble snudd på hodet da søstera innledet forholdet med den britiske prinsen.

Markle Jr. omtaler brevet som sin største feil, og forteller at han ville skrudd tiden tilbake hvis han kunne.

Meghans bror er ikke den eneste i familien henne som har gått offentlig ut mot henne. Det har blant andre søsteren Samantha Markle også gjort.

NEI: Alt gikk ikke helt etter planen da Hertuginne Meghan Markle skulle hilse på en gammel venn på et veldedighetsarrangement. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

LES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer