GRUER SEG: - Jeg kommer nok til å slite ganske hardt de siste 20 minuttene før jeg skal gå på. Det er det jeg gruer meg til nå, forteller Elisabeth Carew. Foto: Jon Brandt
GRUER SEG: - Jeg kommer nok til å slite ganske hardt de siste 20 minuttene før jeg skal gå på. Det er det jeg gruer meg til nå, forteller Elisabeth Carew. Foto: Jon BrandtVis mer

- Jeg vet at det blir et helvete

Den norske MGP-artisten gruer seg til å grue seg.

SEHER.NO: Fredag ble det offentlig hvem som skal synge de sju låtene i den første delfinalen i neste års Melodi Grand Prix på Ørland 8. januar. Én av dem er John Carews søster, Elisabeth Carew (23), som innrømmer at hun er spent før den store dagen.

- Jeg kommer nok til å slite ganske hardt de siste 20 minuttene før jegskal gå på. Det er det jeg gruer meg til nå. Jeg gruer meg til å gruemeg, for jeg veit at det kommer til å rett og slett bli et helvete, sier artisten til 730.no.

Neste års MGP kommer som kjent til å bli tidenes mest stjernespekkede i norsk sammenheng.  Elisabeth Carew deltar i konkurransen med en låt hun selv har skrevet, "Rocket Fuel". Til 730.no forteller 23-åringen at hun har sitt eget lille knep for å dempe nervøsiteten.

- Jeg skal ha med min din Nintendo DS. Så skal jeg øve så mye at altsitter inne, for så å forsøke å ikke tenke på det før det er fem minutterigjen, for så å gå ut å gjøre det jeg skal gjøre, medgir Carew.

Disse opptrer i den første delfinalen på Ørland 8. januar:

Gaute Ormåsen - Synk eller svøm

Lene Alexandra Øien - Primadonna

Johnny Hide - Rewind Love

Maria Haukaas Storeng - Make My Day

Bjørn Johan Muri - Yes Man

Elisabeh Carew - Rocket Fuel

Keep of Kalessin - The Dragon Tower


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er (nesten) alle neste års MGP-artister