<strong>SUNNERE LIV:</strong> Til tross for å ha levd et liv i rus da han var tenåring, er Jack Osbourne i dag sunnere enn noensinne. Han jobber for tiden med å fremme sport og trening for Reebok. Foto: Fame Flynet
SUNNERE LIV: Til tross for å ha levd et liv i rus da han var tenåring, er Jack Osbourne i dag sunnere enn noensinne. Han jobber for tiden med å fremme sport og trening for Reebok. Foto: Fame Flynet Vis mer

- Jeg vet aldri når jeg mister synet igjen

Jack Osbourne forteller om den dramatiske dagen han oppdaget at han hadde MS.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken ble nyheten kjent at Jack Osbourne (26) har sykdommen multippel sklerose.

- Jeg kunne ikke se noe foran meg. Ett minutt kan jeg være i helt fin form, og så plutselig blir jeg blind på det høyre øyet. Det har jeg opplevd. Det er en helt uforutsigbar sykdom. Noen får alt synet tilbake, mens andre får et blindfelt på øyet, og noen blir ikke bedre i det hele tatt, sier Jack til bladet People.

I mai begynte synet hans å svikte. Etter legebesøket, mottok han den sjokkerende diagnosen. Nå har han fått 80 prosent av synet tilbake på sitt høyre øye. Men legene hans understreker at det kan være all forbedringen han opplever, og ikke noe mer.

- Livet mitt er langt fra over. Man må ta som det kommer, og ha et positivt syn på framtiden sier han til bladet People. 

Jacks foreldre er rockestjernen Ozzy (63) og Sharon Ozbourne (59). Moren er for tiden en del av panelet i både talentkonkurransen «America's Got Talent», og snakkeprogrammet «The Talk», der hun brast i gråt på skjermen mandag kveld.

Sammen har familien blitt kjent i realityserien «Familien Osbourne» på MTV, hvor de har avslørt sin spesielle livsstil.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: La ut kjærestens babymage  

Her viser han seg for første gang offentlig, etter at han fikk diagnosen.[obj:media:11353]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer