- Jeg vet akkurat hvem jeg skal klandre for dette

Cheryl Cole gir «X Factor»-kollega Simon Cowell skylden for at hun fikk sparken.

<strong>ER ØNSKET I ENGLAND:</strong> Selv om Cheryl Cole fikk sparken fra den amerikanske utgaven av «X Factor», er hun ønsket tilbake i den britiske utgaven. Foto: All Over Press
ER ØNSKET I ENGLAND: Selv om Cheryl Cole fikk sparken fra den amerikanske utgaven av «X Factor», er hun ønsket tilbake i den britiske utgaven. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere denne uken ble det kjent at «X Factor»- dommer Cheryl Cole (27) fikk sparken fra TV-serien, og ble erstattet av «Pussycat Dolls»-frontfigur Nicole Scherzinger (32).

Nå gir hun Simon Cowell (59) skylden for at hun mistet TV-jobben, og sier at hun ikke så det komme. I tillegg er sangeren lei seg for at Cowell ikke fortalte henne de dårlige nyhetene personlig, skriver dailymail.co.uk.

- Hun er helt sjokkert. Hun så aldri dette komme, sier en kilde.

- Jeg føler meg hengt ut for å tørke. Jeg vet akkurat hvem jeg skal klandre for dette. Jeg fikk absolutt ingen mulighet til å bevise meg selv, istedenfor bare kastet de meg ut som en tulling, skal Cheryl ha sagt til en venn.

Videre forteller vennen at Cheryl føler seg latterliggjort av Cowell.

- Cheryl er rasende. Dette er som et slag i ansiktet. Hun flyttet til Amerika mens alle så på, og nå blir hun spurt om å flytte tilbake til England igjen. Hun føler seg såret og skuffet, sier en venn av stjernen.

Louis Walsh, en av dommerne på den britiske versjonen av TV-serien sier på sin side at han hadde blitt kjempeglad dersom Cheryl kom tilbake.

- Jeg ville ønsket henne velkommen med åpne armer. Jeg er overrasket over hva som har skjedd med henne i USA, men jeg vil veldig gjerne ha henne tilbake, sier han.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Hun må vise mer hud!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer