- Jeg ventet lenge på frieriet

Da Moods-gründer Simen Staalnacke fridde i julen hadde kjæresten Anne Berit Valla ventet i syv år.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I juleferien gikk Simen Staalnacke (38) ned på kne på stranden i Thailand og fridde til sin mangeårige samboer Anne Berit Valla (29). Paret avslører nå at de gifter seg neste sommer, og at de så smått er i gang med planleggingen.

- Det er morsomt å planlegge store eventer som motevisninger, men det er enda morsommere å planlegge sitt eget bryllup, sier Staalnacke til Seoghør.no.

Se videointervju og deler av visningen øverst i saken og bildespesial nederst!

Fredag strålte paret sammen på den røde løperen under Moods of Norways store motevisning på Chateau Neuf i Oslo. Temaet for visningen var disco, og Simen og Anne Berits forlovelsesringer sto i stil. Den klassiske diamantringen var byttet ut med det som så ut som en discokule som lyste godt opp i blitzregnet.

- Glade forlovelsesringer. Jeg tok den maskuline blå og Anne Berit har den rosa.

FORLOVELSESRINGEN: Simen gikk ned på kne i Thailand og overrakte Anne Berit en knallrosa disco-ring. Selv har han en matchende blå ring.  Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no
FORLOVELSESRINGEN: Simen gikk ned på kne i Thailand og overrakte Anne Berit en knallrosa disco-ring. Selv har han en matchende blå ring. Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no Vis mer

Ulykke før bryllupet

Valla gleder seg til å stå brud, og ble sjeleglad da kjæresten gjennom syv år endelig fridde.

- Det var helt fantastisk, jeg har jo ventet på det lenge.

- Det virket som det var på tide, legger Simen til med et smil.

Staalnacke er en av gründerne bak den internasjonale designsuksessen Moods of Norway og elsker å leke med farger, mønster og snitt. Men Anne Berit vil ikke la mannen designe brudekjolen.

- Jeg hadde turt å la ham gjøre det, men jeg vil ikke at han skal designe den selv. Det er jo ulykke om brudgommen ser bruden før bryllupet, men kanskje noen i designteamet...

LES OGSÅ: Tone sang bursdagssangen i drilldrakt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer