- Jeg venter på at han skal fri

Maria Skappel drømmer om bryllup.

BABYLYKKE: I januar ble Maria Skappel og Andreas Holzweiler foreldre for første gang.  Foto: Stella
BABYLYKKE: I januar ble Maria Skappel og Andreas Holzweiler foreldre for første gang. Foto: Stella Vis mer
SEHER.NO:  I januar ble tv-profil Dorthe Skappels modell-og designerdatter, Maria Skappel (24), mor for første gang, da hun og kjæresten Andreas Holzweiler ble foreldre til lille Sophia.

Maria og Andreas møtte hverandre for to og et halvt år siden, og i et ferskt intervju med motebladet Elle avslører 24-åringen at kjæresten er drømmemannen hennes.

- Han er helt perfekt, sier hun til bladet.

Skappel har kommet raskt tilbake i form etter fødselen for litt over åtte uker siden, og på Valentines day fikk hun et lekkert undertøysett i gave av kjæresten.
 
Ifølge 24-åringen hadde hun ikke lyst til å gifte seg før hun møtte Andreas. Nå innrømmer hun imidlertid at hun drømmer om å stå hvit brud. 

Likevel har hun ingen planer om å gifte seg med det første.

- Jeg venter fortsatt på at han skal fri, jeg, haha. Men jeg håper jo at jeg skal gifte meg en dag. Før jeg traff kjæresten min, Andreas, for to og et halvt år siden, hadde jeg ikke lyst til å gifte meg en gang. Men nå gleder jeg meg masse til både å gifte meg og ha bryllup. Jeg tror det kommer til å bli helt fantastisk, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901


LES OGSÅ: - Jeg fikk sexy undertøy