- Jeg veier ikke så mye som mange tror

Men gravide Kim Kardashian innrømmer at hun synes det har vært vanskelig å takle kroppens forandringer.

VORDENE FORELDRE: Kim Kardashian og artistkjæresten Kanye West venter en datter til sommeren. Foto: All Over Press
VORDENE FORELDRE: Kim Kardashian og artistkjæresten Kanye West venter en datter til sommeren. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I desember avslørte Kim Kardashian (32) og Kanye West (35) at de venter sitt første barn sammen.

Paret vet allerede at det blir en jente og er i full gang med å diskutere navn. Men selv om de begge gleder seg til å bli foreldre, innrømmer Kim at det ikke bare har vært lett å være gravid.

- Jeg skal ikke lyve å si at alt har vært fantastisk og at kroppen har justert seg perfekt i forhold til svangerskapet. I starten var det vanskelig for meg fordi kroppen forandrer seg så mye.

- Jeg tror ingen kan forberede seg på disse endringene, men etterhvert omfavner man det og det føles fantastisk, forteller hun til Extra, ifølge RadarOnline.com.

Men reality-stjernen har ikke lagt på seg så mye som mange kanskje tror.

- Bare denne uken skriver to eller tre blader at jeg veier 91 kilo, og det er 27 kilo for mye. Men jeg kommer ikke til å bry meg hvis jeg legger på meg så mye, sier hun.

Kim mener nemlig at som gravid bør man kunne spise hva man vil, men selv har hun foreløpig ikke hatt lyst på usunn mat.

- Jeg pleier alltid å ha et enormt søtsug og jeg elsker junk food, men nå som jeg er gravid liker jeg ingenting av dette.

I stedet avslører hun at hun spiser mye gulrøtter, selleri, proteinbarer og mat som er glutenfritt og sukkerfritt.

- Jeg venter på det øyeblikket når jeg skal få lyst på mat fra Mc Donalds og Taco Bell, men det skjer ikke med meg, og jeg synes det er litt trist, sier hun ifølge nettstedet.LES OGSÅ: Smører seg inn med sitt eget blod
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer