- Jeg veier 15-20 kg mer enn jeg burde. Det skyldes kun latskap

Tommy Steine forsvarer Kari Jaquessons utspill.

SKYLDER PÅ LATSKAP: Tommy Steine mener mangelen på viljestyrke er den eneste grunnen til at han for tiden veier 15-20 kg over sin personlige matchvekt. Foto: Stella Pictures
SKYLDER PÅ LATSKAP: Tommy Steine mener mangelen på viljestyrke er den eneste grunnen til at han for tiden veier 15-20 kg over sin personlige matchvekt. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Treningseksperten Kari Jaquesson har skapt debatt etter at hun hevdet på sin blogg at fedme ikke er en sykdom, og at nordmenn er blitt for late.

Nå får hun imidlertid støtte av komiker Tommy Steine (41). Under et show på Latter i Oslo tirsdag harselerte Steine med sin egen vekt på 120 kg.

- Jeg veier 15-20 kg mer enn jeg burde. Det skyldes ene og alene latskap. Til syvende og sist går dette på viljestyrke, sier Tommy Steine til VG.

 - Folk må slutte å syte, få fingeren ut av ræva og begynne å trene, sier komikeren ifølge VG.

Tidligere i år spøkte Steine også med egen vekt etter å ha røket ut av kjendis-utgaven av realityprogrammet  «71 grader nord».

- Jeg visste at jeg aldri kom til å vinne. De andre var mye sterkere enn meg og jeg var den minst trente. Det hadde vært litt urettferdig om feiten skulle vinne, humret han etter konkurransen, som til slutt ble vunnet av den tidligere fotballspilleren Harald Martin Brattbakk.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi tålte ikke tryne på hverandre