- Jeg veide under 45 kilo

TV-stjerne Hilary Duff forteller om hvordan besettelsen for egen vekt gikk utover helsen hennes.

VEIDE 45 KILO: For ni år siden (t.v), her avbildet på to ulike arrangementer i november 2005, veide sanger og skuespiller Hilary Duff omlag 45 kilo. Nå forteller stjernen, som er mamma til sønnen Luca (t.h), hvordan det preget livet og helsen hennes. Foto: Stella Pictures
VEIDE 45 KILO: For ni år siden (t.v), her avbildet på to ulike arrangementer i november 2005, veide sanger og skuespiller Hilary Duff omlag 45 kilo. Nå forteller stjernen, som er mamma til sønnen Luca (t.h), hvordan det preget livet og helsen hennes. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fra hun var 14 til 17 år gammel, altså midt i den tøffeste «fjortis»-perioden, var sanger og skuespiller Hilary Duff (27) stor stjerne i sin egen TV-serie.

Nå innrømmer hun overfor Health Magazine at hun var skummelt slank da den siste sesongen av «Lizzie McGuire» gikk på lufta, i 2004.

- Da jeg var 17, veide jeg liksom like under 45 kilo, sier hun til magasinet ifølge Life&Style.

Tidligere har «A Cinderella Story»-stjernen omtalt årene fra hun var 17 til 19 år som en periode der hun var «altfor tynn». I det ferske intervjuet forteller 27-åringen hva som skjedde dengang.

Saken fortsetter under bildet.

I 2006: Hilary slet med muskelkramper grunnet underernæring da hun var på sitt tynneste. På «Material Girls»-premieren i august 2006 virket TV-stjernens øyne og munn svært fremtredende i det smale ansiktet hennes. Foto: Stella Pictures
I 2006: Hilary slet med muskelkramper grunnet underernæring da hun var på sitt tynneste. På «Material Girls»-premieren i august 2006 virket TV-stjernens øyne og munn svært fremtredende i det smale ansiktet hennes. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg var fullstendig opphengt i alt jeg puttet i munnen min. Jeg var altfor tynn. Det var ikke kledelig, sier Duff i dag.

- Og kroppen min var heller ikke så sunn. Veldig ofte fikk jeg kramper i hendene mine, fordi jeg ikke fikk i meg den nødvendige næringen, avslører «Chasing The Sun»-sangeren.

Tøff småbarnsmor

Den flotte blodinen, som i dag er i bedre form enn på lenge, fødte sønnen Luca (2½) våren 2012.

MÅTTE UT: Hilary tenkte seg ikke om to ganger da hun dro til frisøren få dager etter at sønnen Luca ble født i mars 2012.Og blondinen så da uansett knakende flott ut!  Foto: Stella Pictures
MÅTTE UT: Hilary tenkte seg ikke om to ganger da hun dro til frisøren få dager etter at sønnen Luca ble født i mars 2012.Og blondinen så da uansett knakende flott ut! Foto: Stella Pictures Vis mer

Duff har tidligere takket ektemannen Mike Comrie (34), som hun nå er vennskapelig separert fra, for at hun til slutt ble komfortabel med egen kropp.

Men det å gå igjennom et svangerskap og påfølgende fødsel, har nok også hatt mye å si.

- Like etter at jeg hadde fått Luca, gikk jeg ut for å få fikset håret hos frisøren. Jeg hadde ikke vært ute på 15 dager, jeg holdt på å lære hvordan det var å være nybakt mor og jeg trengte bare å ordne håret. Og pressen bare «Hilary viser frem kroppen etter fødselen!», mens jeg tenkte «jeg viser ikke frem en dritt nå», forteller hun humoristisk til Health Magazine.

STRÅLER: Hilry Duff på settet til den nye TV-serien «Younger» i New York i starten av oktober.  Foto: Stella Pictures
STRÅLER: Hilry Duff på settet til den nye TV-serien «Younger» i New York i starten av oktober. Foto: Stella Pictures Vis mer

For tiden er ettbarnsmoren travelt opptatt med innspillingen av komiserien «Younger», der hun har et hett møte med norske Thorbjørn Harr (40) - som nylig ble kåret til Norges mest sexy mann av ELLE. I tillegg ser hun frem til å slippe sitt første album på syv år.

Etter alt å dømme har den «All About You»-aktuelle sangstjernen altså lært seg å bruke energien sin på mer konstruktive ting enn slanking og kroppskritikk.

- Det konstante presset med å ønske meg noe annet enn det jeg hadde? Jeg angrer på det. Jeg føler at det var altfor mye tid som ble kastet bort på å tenke på det, erkjenner hun om de tøffe tenårene i dag.

LES OGSÅ: - Jeg er hennes store forbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer