FØR OG NÅ: På det meste skal skuespiller John Goodman ha veid over 180 kilo. Nå har han tatt opp kampen mot vekten og gått ned 45 kilo.  Foto: All Over Press/Stella Pictures
FØR OG NÅ: På det meste skal skuespiller John Goodman ha veid over 180 kilo. Nå har han tatt opp kampen mot vekten og gått ned 45 kilo. Foto: All Over Press/Stella PicturesVis mer

- Jeg veide over 180 kilo!

Men nå raser Hollywood-stjernen ned i vekt.

SEHER.NO:  Hollywood-stjernen John Goodman (57) har lenge vært kjent som en av filmbyens største skuespillere, bokstavelig talt.

De siste årene har imidlertid 57-åringen kjempet en beintøff kamp mot kiloene, og forsøkt desperat å komme seg ned i vekt, uten hell.

Det vekket derfor stor oppsikt da skuespilleren, kjent fra filmer som «Speed Racer» og «Coyote Ugly», gjestet David Lettermans «Late Show» i New York i juni, og viste frem sin nye og langt slankere kropp.

Under showet kunne 188 cm høye Goodman avsløre at han på det meste skal ha veid over 180 kilo, og at trening og sunnere kosthold er grunnen til at han har klart å holde den nye matchvekten.

- Før pleide jeg alltid å gå ned rundt 27 kilo på vårparten. Men etterhvert ble savnet etter korn for stort, og da ødela jeg alt sammen. Jeg la på meg alt jeg hadde gått ned, og mer. Men nå trener jeg masse og føler meg helt fantastisk. Jeg har ikke planer om å se ut som Paris Hilton eller noe, men dette kommer til å være en pågående prosess resten av livet,  sa stjernen under showet. 

I et ferskt intervju med People magazine forteller 57-åringen at han har gått ned totalt 45 kilo i løpet av de siste månedene, og at han trener opp mot seks ganger i uken og har kuttet ut sukker for å holde formen.

- Jeg vet det høres ut som en klisjé, men det var så bortkastet. Det tar masse kreativ energi å sitte på rumpa og finne ut av hva du skal spise... Jeg ville leve livet mitt bedre. Jeg trener og svetter, men jeg har ikke blitt helt gal, forteller han.

Goodman slet i mange år med store alkoholproblemer, men for tre år siden kuttet han alkoholen for godt, og har nå ansatt kjendistrener Mackie Shilstone for å passe på at han holder seg på topp.

- Han blir veldig oppmuntret av resultatene. Han husker hvordan det var å være ekstremt tung, og det er ikke noe han ønsker at skal skje igjen. John er veldig kvikk om dagen. Nå kan han også være en helt annen skuespiller, han kan ta på seg flere atletiske roller, sier Shilstone.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kjenner du ham igjen?