Jessica Simpson:

- Jeg veide 117 kilo

Popstjernen mimrer tilbake til da hun var innlagt på sykehuset og veide over 100 kilo.

DRAMATISK: Jessica Simpson forteller om da hun var innlagt på sykehuset og veide 117 kilo i forbindelse med fødselen av datteren. Foto: Backgrid / NTB
DRAMATISK: Jessica Simpson forteller om da hun var innlagt på sykehuset og veide 117 kilo i forbindelse med fødselen av datteren. Foto: Backgrid / NTB Vis mer
Publisert

Popstjernen Jessica Simpson (41) er nå mamma til tre: Maxwell (9), Ace (8) og Birdie (2). I 2019 lå popstjernen på sykehuset. Hun skulle føde sitt tredje barn, Birdie, og gikk gjennom enorme smerter.

Det har vært kjent at graviditeten og fødselen var utfordrende for Simpson, men få har visst om omfanget.

Nå deler hun nye detaljer.

DRAMATISK: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel». Her forteller de om den dramatiske fødselen. Video: Rød Løper Vis mer

Fikk bronkitt

Det er i et nytt intervju med Bloomberg Businessweek hun nå åpner seg ytterligere. Popstjernen forteller at hun var innlagt med bronkitt i forbindelse med fødselen.

Infeksjonen hadde blitt så ille at hun måtte kobles til en pustemaskin.

- Oksygennivåene hennes (Birdie, journ.anm.) sank. Jeg fikk ikke puste, forteller Simpson om den dramatiske fødselen i det nye intervjuet.

– Jeg veide 117 kilo. Hun var en veldig stor baby. Vi var litt sånn: «bare ta henne ut», forteller popstjernen videre.

MISTET HÅRET: Mari Haugersveen, kjent fra blant annet «Tigerstaden», mistet mye hår etter fødselen. Video: Mari Haugersveen Vis mer

Datteren ble født med keisersnitt og veide omtrent 4,9 kilo.

Selv om det er først nå man får vite akkurat hvor dramatisk fødselen var, har Simpson tidligere vært ærlig om utfordringer knyttet til graviditeten.

Hun har blant annet fortalt om betydelige problemer med sure oppstøt, noe som faktisk endte med at hun kjøpte seg en helt egen lenestol - som hun skulle sove i. Dette fortalte hun om på Instagram.

Ba følgerne om hjelp

På Instagram har Simpson også fortalt fansen sin om utfordringer med hovne ben. I et Instagram-innlegg ba hun følgerne sine om hjelp og viste frem bilder av akkurat hvor hoven hun var.

Selv om popstjernen ved flere anledninger har omtalt både graviditeten og fødselen som utfordrende, gikk det heldigvis bra til slutt og familien kunne nylig feire Birdies 2-årsdag.

Også dette ble dokumentert på Instagram.

Simpson fortalte i innlegget at de startet bursdagsfeiringen fra det øyeblikket Birdie våknet med datterens favorittfrokost, som er smultringer.

«Kan ikke tro at min baby er 2», skrev hun til et bilde av seg selv og familien.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug delte klipp fra fødestuen i en episode av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

LES MER: Jessica Simpson sjokkerer med dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer