AVSLAPPET: TV-kjendis Anderson Cooper går ikke i dress privat, da sverger han heller til ett par jeans fra merket APC. - De trenger ikke vasket på seks måneder, forteller han begeistret. Foto: AP
AVSLAPPET: TV-kjendis Anderson Cooper går ikke i dress privat, da sverger han heller til ett par jeans fra merket APC. - De trenger ikke vasket på seks måneder, forteller han begeistret. Foto: APVis mer

- Jeg vasker dem fire ganger i året

Anderson Cooper mener han har fått ekspertråd om riktig vedlikehold av det personlige plagget.

SEOGHØR.NO: Nyhetsanker og programleder Anderson Cooper (45) er vanligvis kledd i skjorte og slips på TV-skjermen. Men i privatlivet er han mye mer avslappet antrukket.

- I mitt virkelige liv har jeg på meg en grå eller hvit t-skjorte, og det samme paret med olabukser. Bokstavelig talt, det samme paret hver eneste dag, fortalte han på «Anderson Live» denne uken.

Han snakket mote med «What Not To Wear»-programleder Stacy London, som virket noe skeptisk til Coopers innrømmelse.

- De har disse jeansene nå som man ikke trenger å vaske, det sier de i hvert fall. Det er sant, fortsatte han i et forsøk på å overbevise sin motebevisste gjest.

Cooper, som tidligere i år stod frem som homofil, har nemlig kjøpt olabuksene sine hos den eksklusive forretningen APC i New York, der buksene koster over 1000 kroner paret.

- De har skikkelig fine ting. Når man kjøper de jeansene sier en salgsperson «ikke vask dem på lenge». Og de mener type seks måneder - tror jeg da, forklarte den sympatiske TV-personligheten.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her tar følelsene fullstendig overhånd