KNUST: Mira Craig innrømmer at alt mediaoppstyret har gått hardt inn på henne. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KNUST: Mira Craig innrømmer at alt mediaoppstyret har gått hardt inn på henne. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg var virkelig helt knust

Etter et tungt år vil Mira Craig nå gjøre det stort i Melodi Grand Prix.

SEHER.NO: Artisten Mira Craig (27) gjør for tiden stor suksess som dommer i talentprogrammet "X Factor" på TV 2, noe som hun stortrives med.

Men 27-åringen har hatt en tøft år etter at hennes tredje album "Ghetto Fairytale" floppet i mai. Selv forteller Craig til VG at det gikk galt under utgivelsesstrategien.

I forkant av utgivelsen ble hun nemlig angrepet i media av blant andre tekstforfatter Dagfinn Nordbø (51) for å ha skrytt av å ha banket opp eks-kjæresten, og dermed forherliget vold mot andre mennesker.

- Jeg var virkelig helt knust. Jeg skulle gi ut et album som jeg var fryktelig stolt av, og så kom det bare masse tull ut i pressen. Det var overhodet ikke noe fokus på musikken, sier hun til VG.

En krangel med den daværende redaktøren av ungdomsbladet Spirit, ble også mye omtalt, og utgivelsestidspunktet på albumet ble uheldig.

- Jeg synes det var veldig trist. Men da var toget allerede i gang, og det var som om jeg ikke kunne stoppe det. Jeg måtte bare gjennomføre lanseringen, selv om jeg skjønte hvor det gikk.

Etter det VG kjenner til er Mira nå klar for å gjøre comeback i Grand Prix, hvor hun denne gangen skal stille som deltager og konkurrere sammen med blant andre Lene Alexandra Øien og A1.

27-åringen vil ikke bekrefte deltagelsen til VG, men ifølge avisen skal hun denne gangen delta som artist, og ikke som låtskriver, slik hun gjorde da Maria Haukaas Storeng gikk til topps med
"Hold On Be Strong" i 2008.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Kjipt at de tvang meg til å gjøre det