- Jeg var vilt forelsket i henne

Endelig forteller Kevin Federline sin versjon av historien.

BRYR SEG OM EKSKONA: - Vi har barn sammen, så Britney kommer alltid til å være en del av livet mitt. Her er Kevin Federline fotografert på en fest i Las Vegas i november i år. Foto: All Over Press
BRYR SEG OM EKSKONA: - Vi har barn sammen, så Britney kommer alltid til å være en del av livet mitt. Her er Kevin Federline fotografert på en fest i Las Vegas i november i år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Mens Britney Spears (27) oppturer og nedturer det siste året har fått massevis av spalteplass har det vært stille rundt eksmannen Kevin Federline (30).

Men i et intervju med People magazine snakker Kevin, som er far til hennes sønner Sean Preston (3) og Jayden James (2), nå ut om livet med popstjernen.

- Jeg var vilt forelsket i henne. Alt virket helt perfekt, og jeg synes ikke ting i forholdet vårt skjedde verken for fort eller for sent. Jeg brydde meg ikke om at hun var en stor stjerne for jeg ser ikke på henne som "Britney Spears". Jeg ser på henne som en person jeg forelsket meg i, forteller han til bladet.

Likevel holdt ekteskapet mellom dem bare i to år. Kort tid etter at yngstmann ble født var bruddet et faktum.

- Det er hardt nok å få et ekteskap til å fungrere, så få et barn og deretter et til. Det forandrer alt. Jeg fokuserte nok mer på barna enn henne. Ikke det at jeg overså Britney, men barna vil alltid være viktigst for meg, sier han og fortsetter:

- Vi hadde problemer i forholdet, men jeg ga henne aldri noe ultimatum. Jeg prøvde å få ting til å fungere med henne, men hun ville ikke engang snakke med meg. I stedet endte hun opp med å søke om skilsmisse bak ryggen min. Det kom som et stort sjokk, innrømmer han.

Kevin var også deperimert
Mens Britney nylig sa at det var Kevin som ba om skilsmisse, og at hun angrer på ekteskapet, hevder altså Kevin at det var hun som ville skilles.

- Jeg skjønner ikke mye av det der, men jeg kan jo ikke fortelle dere hvordan ting var for henne. Det eneste jeg kan si er at jeg forelsket meg, og jeg elsket tanken på å gifte meg med en person jeg elsket. I tillegg fikk vi to fantastiske barn. Jeg forstår ikke helt hva Britney mener med det hun sier.

Da det i januar i år raknet fullstendig for Britney innrømmer Kevin at han var svært bekymret for eksens helse.

- Hele den natta fremstår som ganske uklar for meg. Men det var nok et av de punktene hvor jeg var aller mest deperimert. Jeg var veldig, veldig bekymret for jeg bryr meg om henne, sier han.

- Hun er tross alt mor til mine barn. Selv om jeg ikke elsker henne er jeg veldig glad i henne. Det er ingenting jeg ønsker mer for henne enn at hun er frisk og kan drive med det hun elsker mest. Jeg heier på henne.

2008 ble et tøft år for firebarnsfaren også. Mens Britney knakk fullstendig sammen, måtte han kjempe om foreldreretten samtidig som pressen fulgte hele situasjonen med argusøyne.

- Det har vært som en emosjonell berg- og dalbanetur. Lenge innså jeg ikke selv engang at jeg var deperimert. Jeg prøvde å holde meg sterk for barnas skyld, og latet som om alt ville bli bra. Samtidig satt jeg fire-fem timer om dagen på soverommet og bare var miserabel.

Ser ikke bort i fra en gjenforening
Nå ser det derimot endelig ut til at Britney er på bedringens vei og forholdet deres er også styrket.

- Ting er helt annerledes nå, og det er ingen problem å la Britney ha barna. Hun har struktur hos seg og jeg har struktur hos meg. Vi prøver også å samkjøre timetabellene våre. Alt trenger ikke å være helt perfekt, men grunnlaget er der iallefall, forteller han og legger til:

- Britney er en fantastisk mor. Heldigvis trenger jeg aldri å bekymre meg for det.

Likevel ser ikke det tidligere ekteparet så mye til hverandre. 

- Jeg treffer henne når jeg leverer barna, og noen ganger har vi videosamtaler for å avtale saker og ting.

- Har du fremdeles følelser for Britney?

- Det er bra for barna våre å se at pappa bryr seg om mamma, og omvendt. For uansett hva som skjer er det vi to som er foreldrene deres.

Og Kevin er ikke helt fremmed for en gjenforening med eksen en gang senere i livet.

- Aldri si aldri. Hvem vet hva fremtiden bringer? Man prøver å gjøre de riktige tingene, og forhåpentligvis ender alt bra på en eller annen måte, avslutter han til People. 

LES OGSÅ: Tove Lill på date med K-Fed

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer