- Jeg var verdens verste brudepike

Det meste gikk galt for den stilsikre skuespilleren i brorens bryllup.

<strong>SELVIRONISK:</strong> Keira Knightley fortalte entusiastisk om sin dårlige innsats som brudepike i brorens bryllup da hun gjestet morgenprogrammet «Live With Regis and Kelly» denne uken.  Foto: All Over Press
SELVIRONISK: Keira Knightley fortalte entusiastisk om sin dårlige innsats som brudepike i brorens bryllup da hun gjestet morgenprogrammet «Live With Regis and Kelly» denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den britiske skuespilleren Keira Knightley (26), kjent fra de tre første «Pirates Of The Caribbean»-filmene, er vanligvis en riktig elegant og stilsikker kvinne.

Men da hun stilte opp som brudepike i brorens bryllup nylig, beviste hun at det ikke er alle roller hun mestrer like godt. Da broren Caleb giftet seg med designeren Kerry Nixon i den skotske byen Glasgow, oppførte Keira seg nemlig som «verdens verste brudepike», ifølge henne selv.

- Jeg likte meg i brudepikekjolen, og vanligvis søler jeg ikke på klærne mine, men hver eneste drink havnet på den kjolen. Og så hadde de en buffé med indiske curry-retter i bryllupet, og jeg sølte curry nedover hele kjolen også!

Dette innrømmer en lattermild Keira overfor Regis Philbin og Kelly Ripa på «Live With Regis and Kelly» denne uken, ifølge All Over Press. Men det var ikke bare massivt matsøl den stakkars brudepikekjolen måtte gjennomleve. «Love Actually»-stjernen fortsatte nemlig sin klønete oppførsel også utenfor spisesalen...

- Da jeg skulle gå på toalettet satte jeg kjolen fast i døren så den revnet nedover ryggen. Så jeg var verdens verste brudepike, avslører hun i intervjuet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Har politibeskyttelse i Tyskland   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer