SAMMEN PÅ PREMIERE: Linni Meister kom på Wipeout-festen sammen med kjæresten Bernhard for en drøy uke siden. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SAMMEN PÅ PREMIERE: Linni Meister kom på Wipeout-festen sammen med kjæresten Bernhard for en drøy uke siden. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg var veldig redd for puppene

Linni fløt rett opp igjen da hun falt i vannet...

Se videointervjuet med Linni Meister og Berhard Berntzen nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag er det duket for nok en episode av TVNorge-programmet "Wipeout", der åtte nordmenn, åtte dansker og åtte svensker skal konkurrere om heder og ære, samt 50.000 kroner ved å kaste seg ut i den spektakulere hinderløypa.

Fortsatt lar kjendisene vente på seg i programmet, som hadde hele 419.000 seere på premieredagen. Men det nærmer seg, og om ikke så lenge er Linni Meister (22) og kjæresten Bernhard Berntzen (31) to av dem som stiller til start. Og Linni innrømmer at hun var meget stresset før hun kastet seg ut i løypa.

- Jeg var kjempenervøs i forkant, jeg tror aldri jeg har vært så nervøs før. Men jeg bare kjørte på, jeg. Alt jeg ville var å fullføre, og imponere Bernhard, forteller hun til Seher.no.

- Var du litt redd for silikonpuppene dine, Linni?

- Du har ikke silikon du, har du det da? spøker Bernhard, før hans 22 år gamle kjæreste igjen tar ordet. 

- Nei, jeg har sagt til ham at de ekte! Nei da, puppene var jeg veldig, veldig redd for. Heiaropet mitt var "God bless my boobs". Sånn seriøst, jeg følte vel at de beskyttet meg mer enn de gjorde skade. Så jeg er veldig glad for at jeg hadde dem. Airbag vet du. Da jeg falt i vannet fløt jeg rett opp. Ikke noe stress, smiler hun.

De to turtelduene angrer ikke på at de var med i den store TVNorge-satsningen. Men Bernhard synes nok det hele var litt morsommere enn sin kjære Linni...

- Ja, det var morsomt. Det var en kul løype, sier han.

- Kul og kul. Vi fikk jo i hvert fall litt av noen kuler! Det var mye tøffere enn hva man kunne tro. Når man ser det på TV ser det så lett ut, men når man først gjør det er det bare helt sinnsykt. Man får en rus, blir kjempestresset - men man må jo fullføre, svarer Linni, som sammen med kjæresten prøver seg i løypa i det fjerde programmet.

Disse deltar i mandagens "Wipeout":

Ida Lauvdal Brubakk, 20, fra Høydalsmo
Jon Bjørn Ofeigsson, 26, fra Jessheim
Martin Blomvik, 21, fra Oslo
Morten Haugerud, 27, fra Krokkleiva
Pål Steinar Bergsten, 37, fra Hakadal
Silje Anette Myhr, 26, fra Oslo
Suzy Fleurette Nnomo, 19, fra Slependen
Aase Kristiansen, 52, fra Kristiansand

Wipeout ser du på TVNorge mandager kl 21.30.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Wipeout-deltager stoppet i døra på egen fest

Se videointervjuet med Linni Meister og Bernhard Berntzen her:

[obj:media:7569]