- Jeg var veldig nervøs

Synnøve Skarbø innrømmer at hun sov dårlig nettene før nakenbildet....

SEHER.NO: TVNorge-programleder Synnøve Skarbø (38) er en av fem norske kjendiskvinner som har latt seg avbilde naken i august-utgaven av motebladet Elle.

I tillegg til TV-skjønnheten, har popstjernen Maria Haukaas Storeng, tidligere toppmodell Anette Stai, Ditt Bryllup-redaktør Mona Grudt, samt Gina Tricot-modell Pernille Holmboe latt seg avbilde lettkledde i ulike positurer.

Det er imidlertid Skarbø som pryder forsiden på bladet. Og 38-åringen innrømmer at hun var ganske så nervøs før nakenbildene ble tatt.

- Jeg sov dårlig nettene før opptaket, og var veldig nervøs. Men jeg ble så smigra over å bli spurt at jeg lot meg rive med, sier hun i intervjuet.

Men selv om hun er tøff nok til å vise seg naken for store deler av befolkningen, forteller hun også at hun har dager der hun ikke føler seg helt på topp.

- Enkelte dager er jeg godt fornøyd med det jeg har fått tildelt, andre dager er jeg nede på terningkast 1. Jeg er mye mer avslappa nå, jeg aksepterer tingenes tilstand. Vekten min har variert voldsomt opp gjennom årene, jeg har vært 20 kilo tyngre, og jeg har vært langt tynnere også. Var en skikkelig jojo-slanker før i tiden. Det blir man bare ulykkelig av, sier hun.

Seher.no har foreløpig ikke lykkes med å få kommentar fra Synnøve Skarbø.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg ser ikke på meg selv på TV