- Jeg var veldig nervøs

Hanne Amundsen ble glad da hun ble stående igjen som siste frier i «Jakten på kjærligheten».

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av «Jakten på Kjærligheten» måtte alle fire bønder ta siste og endelige valg på hvem de ville ha som siste frier.

På gården i Skien har ikke Johan-Martin Tovslid (31) lagt skjul på at han har likt de to frierne som var igjen like godt. Både Ina Høhrbye og Hanne Amundsen var dermed like spente på hvem av dem han ville gå for.

Valget falt til slutt på Hanne, som var veldig glad over å få mulighet til å bli bedre kjent med Johan-Martin.

 - Det føltes veldig bra. Det hadde vært en tøff gårdsuke, det å ikke vite hva han tenkte og hvordan resultatet kom til å bli. Jeg visste at han var en jeg hadde lyst til å bli bedre kjent med. Jeg ble jo betatt av ham. Det å være med på et slikt TV-konsept gjør at du må tenke på om du kan se for deg en fremtid med ham, kjenne på følelser, tenke om du kan bo på gården. Det er man bare nødt til, forteller 29-åringen til seoghør.no

VALGETS KVAL: Johan-Martin hadde lenge gruet seg til å ta det siste valget. Det ble Hanne som får muligheten til å bli bedre kjent med den kjekke bonden.                      Foto: TV 2
VALGETS KVAL: Johan-Martin hadde lenge gruet seg til å ta det siste valget. Det ble Hanne som får muligheten til å bli bedre kjent med den kjekke bonden. Foto: TV 2 Vis mer

Hanne innrømmer imidlertid at det var nervepirrende å vente på svaret. Spesielt siden hun visste at «konkurrenten» Ina hadde fått god kontakt med Johan-Martin.

- Jeg var veldig nervøs. Det var jo 50/50 på hvem han ville velge, det kjente jeg på. Ina og Johan-Martin har nok litt mer lik personlighet og humor, det har han sagt flere ganger. Dessuten tenkte jeg på avstanden. Hun bor i nærheten av ham, og jeg i Ålesund, så det var lett å forestille seg at det ville vært enklere å gå for en som bodde like ved, sier Hanne, som gleder seg til å bli bedre kjent med bonden i de kommende episodene. 

Tre andre bønder måtte også velge sine siste friere. 

GOD TONE: Marianne Nordhus lot seg sjarmere av Stian Lauluten. Foto: TV 2
GOD TONE: Marianne Nordhus lot seg sjarmere av Stian Lauluten. Foto: TV 2 Vis mer

SISTE FRIER: Tor Espen Helle gikk for Sissel Helling Eskildsen. Foto: TV 2
SISTE FRIER: Tor Espen Helle gikk for Sissel Helling Eskildsen. Foto: TV 2 Vis mer

BEDRE KJENT: Knut Erik Ulltveit valgte å ta med seg Siri Bjellerås videre. Foto: TV 2
BEDRE KJENT: Knut Erik Ulltveit valgte å ta med seg Siri Bjellerås videre. Foto: TV 2 Vis mer

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.