- Jeg var utrolig heldig

Siv Jensen så mørkt på tilværelsen, men så snudde det.

HELL I UHELL: FrP-leder Siv Jensen hadde en båtulykke få dager etter sin egen 42-årsdag, men kom seg heldigvis på bena igjen rimelig raskt. Her er toppolitikeren avbildet på en annen bursdagsfeiring, nemlig Høyre-leder Erna Solbergs 50-årslag i feb Foto: Stella Pictures
HELL I UHELL: FrP-leder Siv Jensen hadde en båtulykke få dager etter sin egen 42-årsdag, men kom seg heldigvis på bena igjen rimelig raskt. Her er toppolitikeren avbildet på en annen bursdagsfeiring, nemlig Høyre-leder Erna Solbergs 50-årslag i feb Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I starten av juni var Seher.no første medie til å melde at FrP-leder Siv Jensen (42) hadde falt og skadet ryggen i en båtulykke i sin egen jolle.

Ulykken pådro politikeren to brudd i ryggen, og nå innrømmer 42-åringen at det kom noen mørke tanker mens hun lå lenket til sykesengen på Ullevål universitetssykehus, bare dager etter sin egen fødelsdag.

- Jeg er jo et positivt menneske, men det var et par timer da jeg tenkte søren, der ryker sommerferien, og nå kan jeg vel ikke drive ordentlig valgkamp, forteller hun til Dagbladet.

Men heldigvis klarte den driftige blondinen raskt å snu på synet sitt. Allerede etter fem dager var Jensen oppe og gikk, og på daværende tidspunkt uttalte hun kjekt til VG at hun ikke hadde «brukket hodet» og at hun ønsket å flytte sin egen smerteterskel. Nå understreker hun at hun ikke ønsket å fremstå som eplekjekk etter ryggbruddene.

- Jeg prøvde å være tydelig på at det er mange måter å skade ryggen på. Jeg var utrolig heldig, jeg hadde masse flaks. Men som politiker har jeg en oppgave som forbilde. Det var en pine og en plage å bli liggende. Derfor er jeg glad for at en vesentlig del av behandlingen min handlet om å være oppe, forklarer hun til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi banner, drikker og går på do   
 

- Jeg var utrolig heldig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer