Peg Parnevik:

- Jeg var utro

Artisten letter på sløret.

RØPER UTROSKAP: Penny Parnevik forteller at hun for lenge siden ikke var trofast mot en partner. Foto: Skjermdump fra Instagram
RØPER UTROSKAP: Penny Parnevik forteller at hun for lenge siden ikke var trofast mot en partner. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Artisten Peg Parnevik (27) er også kjent fra det svenske realityprogrammet «Parneviks», og hun har opparbeidet seg en stor følgerskare i sosiale medier.

Sammen med søsteren Penny Parnevik (26) har hun podkasten «Peg & Penny», hvor de deler stort og smått - og nylig kunne Peg dele noe oppsiktsvekkende da søstrene snakket om tidligere relasjoner.

- Betydde ingenting

Hun kan nemlig fortelle at hun, i et tidligere forhold, har vært utro.

- Nå var jeg yngre når dette skjedde, men jeg var utro en gang. Jeg var veldig full og kysset en gutt, og senere tenkte jeg: «'Oh my god', skal jeg si noe til kjæresten min?», forteller hun i podkasten, gjengitt av det svenske nettstedet Hänt.

Hun utdyper:

- Samtidig betydde det ingenting. Jeg var full og hadde aldri drukket før. Jeg hadde nettopp begynt å drikke, så jeg kan ikke engang ha vært 18 år, men i tjueårene.

Videre forteller hun at utroskapen ikke ble godt tatt i mot av hennes beste venninne, som mente at hun måtte fortelle det til kjæresten.

Det kommer riktignok ikke frem om hun fortalte det til sin daværende kjæreste eller ikke. Hun avslører heller ikke ekskjærestens identitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer