VAR UTRO: - Jeg hadde en affære med en gammel kjæreste, innrømmer 60-åringen til Expressen. Foto: All Over Press
VAR UTRO: - Jeg hadde en affære med en gammel kjæreste, innrømmer 60-åringen til Expressen. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg var utro

Meryl Streep innrømmer sidespranget sitt...

SEHER.NO: Hollywood-legenden Meryl Streep (60) er for tiden aktuell i filmen "It's Complicated". Der spiller hun en fraskilt 50-åring som leker med tanken på å stjele tilbake mannen sin med samme måte som han ble stjålet fra henne - nemlig med utroskap.

- Det var ikke vanskelig å forestille seg en sånn situasjon, forteller hun i et intervju med svenske Expressen.

Til avisen innrømmer 60-åringen at hun på et tidspunkt i livet selv var utro.

- Jeg hadde en affære med en gammel kjæreste, noe jeg har fortrengt. Herregud, det endte ikke bra... Den var en videregåendegreie.


Streep har vært lykkelig gift med artisten Don Gummer i mange år, og hemmeligheten hevder hun ligger i yrkesvalgene deres.

- Han er først og fremst ikke skuespiller. Men han er artist og forstår hva det handler om, hele den fascinasjonen som skuespillere har til jobben sin.

- Hadde jeg vært gift med en jurist eller økonom, som ikke var frilansere, ikke like flytende i yrket sitt, ville det kanskje ikke fungert. Men han har det på samme måte, og jeg trenger aldri si 'det her driver med vanvidd', for det vet han allerede, sier hun til Expressen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES MER: Hoppet av glede for gullstatuetten