- Jeg var utro mot kona

Derfor ble det slutt for Øyvind «Vinni» Sauvik.

VAR UTRO: Paperboys-stjernen var utro i fylla, noe som førte til at det ble slutt med kona. Foto: Stella Pictures
VAR UTRO: Paperboys-stjernen var utro i fylla, noe som førte til at det ble slutt med kona. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I oktober i fjor kom nyheten om at Paperboys- og «Hver gang vi møtes»-stjernen Øyvind «Vinni» Sauvik (36) skulle skille seg fra kona Tone Oraini Selfors.

Paret hadde vært sammen i fem år, og giftet seg i Venezuela i julen 2009. I et intervju med bladet Elle forklarer Sauvik nå grunnen til bruddet.

- Jeg var utro. I grisefylla selvfølgelig. Og så sa jeg det til henne, mest for å lette min egen samvittighet. Jeg lempa all elendigheta over på henne, og så, ikke lenge etterpå, dro jeg til Hvaler for å spille inn TV-programmet. Og det tok ikke mer enn en dag eller to før jeg skjønte at det ulma hjemme, sa han til bladet.

Sauvik tok et oppgjør med seg selv, og bestemte seg for å kutte ut det utsvevende livet med festing.

- Først gikk kona mi fra meg, og så måtte jeg dra bort i studio og fortelle gutta at jeg ikke kunne fortsette sånn som før, at det livet jeg levde der med dager og netter som fløyt over i hverandre, med drikking og røyking og musikk og egokjør ikke var forenelig med livet jeg hadde bestemt meg for å leve. Så da raste den veggen også, og jeg satt igjen rimelig aleine, sier Sauvik.

Etter at bruddet var et faktum, åpnet stjernen seg opp i sangen «Halve meg», som handlet om samlivsbruddet.

«Hjertet hennes knuste, men jeg hørte ikke etter. Jeg var for rusa tatt av dop og sigaretter. Helt til hun fikk nok av ensomme netter», var blant tekstlinjene i sangen.

- Jeg blir tatt rett tilbake til det kjipe stedet. Jeg har jo mistet en så stor del av livet mitt. Å være i et samlivsbrudd, det å være trist, skamfull og lei meg. Det er bare så langt fra den tøffe, kule, «Hip hop»-Vinni som det går an å komme, sa han tidligere under et besøk i NRK-programmet «Lydverket».
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - De skal skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer